PulmiCare AB söker en Produktspecialist/ säljare till kontoret i Bålsta

PulmiCare AB söker en Produktspecialist/ säljare till kontoret i Bålsta

PulmiCare söker en produktspecialist/säljare som vill vara med på en tillväxtresa tillsammans med ett sammansvetsat och kompetent team.
Tjänsten innebär att driva affärer från ax till limpa dvs både ta kontakt med kunder, sköta presentationer och demonstrationer samt naturligtvis att slutligen knyta ihop säcken och stänga affären.
Inte minst hantera kundvård och försäljning mot installerad bas.


För att lyckas i rollen är du sjukvårdsutbildad eller ingenjör med några års erfarenhet från liknande roll. Du har arbetat med försäljning och är van vid att använda CRM system.

Som person har du ett stort driv och en vilja att göra bra affärer.
Samtidigt som du vill hjälpa andra till framgång, bidra till en god stämning och framgång i gruppen. Du har stor social kompetens, brinner för service och support samt gillar att driva affärer i mål.

Vi erbjuder ett spännande arbete i en trevlig miljö. Inledningsvis får du ett introduktionsprogram, produktutbildning och går dubbelt med erfarna kollegor. Du kommer att delta i mässor både i Sverige och övriga Europa. Viss produktutbildning sker hos leverantörer i
Europa.

Om du vill veta mer om tjänsten kontakta Fredrik Englund på Rubino
Rekrytering 070-612 65 65. Sök tjänsten via www.rubino.se

Välkommen med din ansökan!

PulmiCare AB är ett företag med en personalstab som har en lång och bred erfarenhet av att arbeta mot svensk sjukvård med produkter inom anestesi, intensivvård och neonatalvård.Vår affärsidé är att ge kunden en kvalitativ produkt med professionell support och service.
För DIG som kund ska det vara självklart att vända dig till oss. Vi jobbar med att ge dig en bra lösning för en fungerande vård.
Vi har inriktat oss på lungorna och dess miljö och våra professionsområden är neonatal, anestesi, IVA, med produktområden som ventilation, aktiv befuktning, slangsystem och dess tillbehör.

www.pulmicare.se
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 maj 2019 (35 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Rubino Rekrytering erbjuder både företag och organisationer ett lösningsorienterat arbetssätt med partnerskap i fokus sedan 2003. Det viktiga utgångspunkten i vårt partnerskap är att vi har ett gemensamt mål och att rekrytera medarbetare som gör skillnad på sista raden. Oavsett om det är Säljare, Key Account Managers, Säljchefer eller nyckelpersoner i administrativa roller. Vi rekryterar i första hand Stockholm men även i andra delar av Sverige.