Erfaren diagnostekniker till Riddermark Bils logistikcenter i Kungsängen

Erfaren diagnostekniker till Riddermark Bils logistikcenter i Kungsängen

Din profil

Vi söker dig med minst ett års erfarenhet som mekaniker eller fordonstekniker. Är du även specialiserad inom el och felsökning är det mycket meriterande. Som person är du ansvarsfull, engagerad och tycker om högt tempo och teamwork. Vidare har du ett sinne för detaljer och gillar att slå rekord. Vi gillar förändringar så om du är nyfiken och triggas av utmaningar kommer du att trivas hos oss. Din inställning och vilja att lära dig värderas högt. B-körkort är ett krav, likaså att du pratar svenska eller engelska obehindrat.

Om företaget

Riddermark Bil är Sveriges största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar. Bolaget består idag av 10 anläggningar och 109 anställda. Den gemenskap och möjlighet till personlig utveckling som erbjuds vittnar om en gemytlig och familjär atmosfär, bolagets storlek till trots.

Vi har nu öppnat vårt nya moderna logistikcenter i Kungsängen och utökar därför vårt arbetslag med fordonstekniker / mekaniker.

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av rekryteringskonsult June Pärnänen, tel. 08 409 144 48. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! #MP#
Mer info
Kontaktperson June Pärnänen
Telefon 08-409 144 48
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Svensk Autorekrytering
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som diagnostekniker hos oss blir du en del av vårt produktionsteam, som ansvarar för att förse våra butiker och försäljare med begagnade bilar. Vi på Riddermark Bil säljer endast väl testade och genomgångna fordon där vi i många fall även behöver utföra reparationer och verkstadsarbeten innan fordonen kan säljas med garantier till våra kunder. Produktionsteamet iordningställer i dagsläget ca 300-400 bilar i veckan. Vårt nya logistikcenter och utökningen av våra team möjliggör för ännu högre volymer.

I tjänsten ingår felsökning, kvalitetssäkring och verkstadsarbeten på våra inköpta bilar. Det kan exempelvis handla om kamremsbyten, bromsarbeten eller underhållsservice för person- och transportbilar. Du kommer även ha löpande kommunikation med interna och externa partners och leverantörer. Eftersom vi arbetar med alla märken finns möjlighet att antingen arbeta brett och få en bred kunskap inom många olika märken, eller att specialisera sig och bli expert inom ett visst märke.