Fordonstekniker / Mekaniker

Fordonstekniker / Mekaniker

Riddermark Bil är Sveriges största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar. Bolaget består idag av 10 anläggningar och 109 anställda. Den gemenskap och möjlighet till personlig utveckling som erbjuds vittnar om en gemytlig och familjär atmosfär, bolagets storlek till trots.

Vi har nu öppnat vårt nya moderna logistikcenter i Kungsängen och utökar därför vårt arbetslag med fordonstekniker / Mekaniker.

Om dig:
Vi söker dig som gillar högt tempo och teamwork. Du har ett sinne för detaljer och gillar att slå rekord. Vi gillar förändringar så om du är nyfiken och triggas av utmaningar kommer du att trivas hos oss. Din inställning och vilja att lära dig värderas högt. Du som söker skall ha högt intresse för fordon och fordonsmekanik.
  • Du är ansvarsfull, engagerad och har ett öga för detaljer.
  • Är stresstålig och arbetar väl även under tidspress.
  • Har ett högt bilintresse.
  • Du har B-körkort.
  • Du talar och skriver och talar på svenska och/eller engelska.
  • Du har minst ett års erfarenhet som mekaniker eller fordonstekniker.

Om tjänsten:

Som en del av vårt produktionsteam ansvarar du över att våra butiker och försäljare förses med begagnade bilar. Vi på Riddermark Bil säljer endast väl testade och genomgångna fordon där vi i många fall även behöver utföra reparationer och verkstadsarbeten innan fordonen kan säljas med garantier till våra kunder. Våra produktionsteam iordningställer i dagsläget ca 300 bilar i veckan. Vårt nya logistikcenter och utökningen av våra team möjliggör för ännu högre volymer.

I tjänsten ingår:
  • Felsökning, och kvalitetssäkring av våra inköpta bilar.
  • Verkstadsarbeten, t.ex. kamremsbyten, bromsarbeten och underhållsservice för person- och transportbilar.
  • Löpande kommunikation med interna och externa partners och leverantörer.

Ansökan

Vi ser gärna att du ansöker omgående då vi arbetar löpande med intervjuer.

Ansök genom att klicka på Ansök nu eller maila CV och personligt brev till info@riddermarkbil.se. Märk din ansökan med "Fordonstekniker".

Lön: Fast månadslön.
Tjänst: Heltid, tillsvidare.
Goda möjligheter till extraarbete.
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Industri & Anläggning, Transport & Logistik, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.riddermarkbil.se/karriar/
Sista ansökningsdag 30 juni 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Riddermark Bil är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar. Stolt leder vi utvecklingen inom försäljning och avyttring av begagnade bilar genom lagarbete, nytänkande och lyhördhet. Med flera stora anläggningar i Sverige hjälper vi privatpersoner och företag med att sälja, byta och köpa begagnade bilar. Vi bygger och utvecklar egna IT-system om vi helt enkelt anser att det saknas tillräckligt bra sådana, och varje dag strävar vi efter att göra allting lite bättre. Våra medarbetare rekryteras främst för sin förmåga att leva upp till våra viktiga värderingar - ärlighet, ansvar, trygghet, engagemang och respekt - något som gör oss starkare och är uppskattat av våra kunder. Bolaget har vuxit med 50% per år sedan starten 2008 och vi omsatte 1 miljard SEK år 2016.

Stolt leder och utvecklar vi kundens mest attraktiva marknadsplats genom att ständigt förändra, förbättra samt alltid vara lyhörda och ärliga.