Annonsansvarig sökes till vår nya logistikanläggning

Annonsansvarig sökes till vår nya logistikanläggning

Vi har nu öppnat vår nya moderna logistikanläggning i Kungsängen och söker därför både annonsproducenter samt en annonsansvarig till vårt annonsteam.

Om dig
Vi söker dig som har ett sinne för detaljer och som gillar att slå rekord. Vi gillar förändringar så om du är nyfiken och triggas av utmaningar kommer du garanterat att trivas hos oss. Din inställning och vilja att lära dig nya saker värderas högre än tidigare erfarenhet, men vi tror att tjänsten passar bäst för dig som har ett intresse för bilar. Söker du tjänsten som ansvarig bör du även trivas i en ledarroll och kunna ha många bollar i luften.

För att vara en del av vårt annonsteam behöver du:
  • Drivas av att arbeta mot uppsatta mål tillsammans med ett team.
  • Vara noggrann och gilla ordning och reda.
  • Trivas med att arbeta i stundvis högt tempo.
  • Ha b-körkort och vara bekväm med att köra många olika typer av bilar.

Om tjänsten

Annonsavdelningen ansvarar tillsammans med våra andra produktionsteam över att våra butiker och försäljare förses med begagnade bilar varje dag. Idag iordningställs och annonseras ca 300 bilar varje vecka men vårt nya logistikcenter samt utökning av våra team möjliggör nu för ännu högre volymer.

Tjänsten som Annonsansvarig innebär:
  • Fotografering av fordon och fordonstillbehör.
  • Registrering av utrusning och egenskaper för varje enskilt fordon.
  • Ansvar över den dagliga driften av annonsavdelningen. T.ex. schemaläggning.
  • Ansvar över dialog och planering med våra transportörer.

Ansökan

Vi ser gärna att du ansöker omgående då vi arbetar löpande med intervjuer.
Ansök genom att klicka på Ansök nu eller maila CV och personligt brev till info@riddermarkbil.se
Märk din ansökan med "Annonsproducent" eller "Annonsansvarig" beroende på vilken tjänst du söker.

Om arbetsgivaren

Riddermark Bil är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar. Stolt leder vi utvecklingen inom försäljning och avyttring av begagnade bilar genom lagarbete, nytänkande och lyhördhet. Med flera stora anläggningar i Sverige hjälper vi privatpersoner och företag med att sälja, byta och köpa begagnade bilar. Vi bygger och utvecklar egna IT-system om vi helt enkelt anser att det saknas tillräckligt bra sådana, och varje dag strävar vi efter att göra allting lite bättre. Våra medarbetare rekryteras främst för sin förmåga att leva upp till våra viktiga värderingar - ärlighet, ansvar, trygghet, engagemang och respekt - något som gör oss starkare och är uppskattat av våra kunder. Bolaget har vuxit med 50% per år sedan starten 2008 och vi omsatte 1 miljard SEK år 2016.

Stolt leder och utvecklar vi kundens mest attraktiva marknadsplats genom att ständigt förändra, förbättra samt alltid vara lyhörda och ärliga.