Teamledare till läkemedelsindustri

Teamledare till läkemedelsindustri

Vill du arbeta för ett världsledande företag som tillverkar produkter som räddar liv? Har du dessutom goda ledaregenskaper och det som krävs för att leda och styra en arbetsgrupp? Vår kund är ett läkemedelsföretag specialiserad på klinisk nutrition, infusionterapi och medicinsk teknik. Randstad söker nu en teamledare till en av kundens produktionsavdelningar. Avdelningen är det första steget i produktionen av intravenösa näringslösningar där gruppen arbetar med uppvägning av råvaror.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Omfattning:
Heltid

Ort:
Kungsängen

Arbetstider:
Måndag-torsdag kl 11:50-22:00

Arbetsbeskrivning

I din roll som teamledare kommer du att tillhöra den lokala ledningsgruppen för uppvägningen och därmed vara med och utforma mål och utvecklingen framåt för avdelningen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Leda och styra det operativa arbetet för din arbetsgrupp
  • Leda din grupp mot uppsatta mål
  • Uppvägning och packning av råvaror enligt gällande instruktioner och systemstöd
  • Ständiga förbättringar av process, systemstöd och arbetsmiljö
Rollen innefattar ej personalansvar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har goda ledaregenskaper och erfarenhet av att bygga starka lag. Du är en bra kommunikatör och har lätt för att samarbeta med alla personer. Du är engagerad i utveckling av gruppen, av processen och av systemstöd. Vidare är du kvalitetsmedveten och noggrann.

Uppvägningsprocessen är systembaserad, så det krävs god förmåga att lära sig system. Goda kunskaper krävs i svenska såväl i tal som i skrift. Du har minst en gymnasieexamen. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med ständiga förbättringar samt erfarenhet av produktion/läkemedel.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

För information:
Ragulan Tharmalingam - ragulan.tharmalingam@randstad.se
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 31 okt (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.