Ramirent Safe Access AB söker en Redovisningsekonom till Kungsängen!

Ramirent Safe Access AB söker en Redovisningsekonom till Kungsängen!

Är du en person som trivs att jobba nära organisation? Är du nyfiken, positiv och driven? Då är denna tjänst något för dig!

Välkommen till oss på Ramirent Safe Access AB, som är en del av en koncern som har verksamhet i elva länder i Europa och har totalt 2 500 anställda i Finland, Sverige, Norge, Danmark, Estland, Lettland, Litauen, Polen, Ryssland, Ungern och Ukraina. Nu söker dotterbolaget Ramirent Safe Access AB, som har verksamhet inom ställningar, väderskydd och fallskydd, en redovisningsekonom.

Ramirent Safe Access AB har idag 85 personer anställda varav vi är två personer som arbetar på ekonomiavdelningen. Vår redovisningsavdelning behöver utökas med en Redovisningsekonom och vi hoppas att du vill komma med i resan framåt med oss!

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområde:
  • Löpande bokföring, avstämningar och momsdeklarationer
  • Bokslut
  • Likviditetsrapportering
  • Prognos- och budgetarbete
  • Projektuppföljning
  • Stötta vår produktion
  • Rapportering till koncern månatligen
  • Vara delaktig vid inventering av lagersaldon
  • Ansvara för anläggningsregister
Din profil

För att lyckas och trivas i rollen har du arbetat en tid inom redovisning. Som person är du strukturerad, ansvarstagande och analytiskt lagd och har en vilja att förändra och förbättra rutiner och processer internt. Då arbetet bedrivs i nära samarbete med produktionen är det viktigt att du har lätt att samarbeta med andra och att du trivs i en verksamhet med många kontaktytor. Vi ser gärna att du arbetat med projektredovisning.

För att trivas hos oss är du en person som är drivande, engagerad och är trygg i dig själv. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har goda Excel kunskaper.

Välkommen med din ansökan

I denna rekrytering samarbetar Ramirent Safe Access AB med Clarify. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Erika Lantz Paulsen 070-332 89 98 på Clarify.

Keywords; Redovisningsekonom, Ekonom, Norrort, Kungsängen
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 nov (12 dagar kvar)