Vikarierande Leverans Mottagning till Brunna

Vikarierande Leverans Mottagning till Brunna

Att vara Leverans Mottagning på Ramirent
Vi söker nu dig som vill vikariera för vår kollega som ska studera. Som Leverans Mottagning hos oss ingår du i ett team som ser till att företagets produkter tas emot och levereras ut på ett professionellt sätt.

Det är du som säkerställer leverans och mottagning. Arbetet innehåller även vissa administrativa uppgifter i Ramirents affärssystem och övrigt förekommande arbetsuppgifter där du stöttar dina kollegor.

Du kommer ingå i ett team där vi hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet. Tillsammans tar vi emot interna kunder, leverantörer och transportörer och ger dem ett personligt och professionellt bemötande.

Egenskaper vi värdesätter
  • Vi ser att du har gymnasieutbildning eller motsvarande
  • Vi tror att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Du har B-körkort, truckkort och behärskar svenska såväl som engelska
Vad kan Ramirent erbjuda dig?
På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Omfattning
Tjänsten är ett vikariat om 6 månader, som kan bli ett längre vikariat. Tjänsten är på heltid.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan senast den 28 februari 2021. Alla ansökningar behandlas löpande. För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Annika Selvander, telefon 08 621 29 38.

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i Söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag.

Gear Up. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag. Gear Up. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.