Vikarierande Mekaniker till Brunna

Vikarierande Mekaniker till Brunna

Vi söker nu dig som vill vikariera för vår kollega som ska vara föräldraledig. Som Mekaniker hos oss ingår du i ett team som ser till att företagets produkter servas och underhålls på ett professionellt sätt.

Det är du som säkerställer produkternas funktion och att dessa uppfyller de krav som ställs enligt lag. Arbetet innehåller även vissa administrativa uppgifter i Ramirents affärssystem och övrigt förekommande arbetsuppgifter där du stöttar dina kollegor.

Du kommer ingå i ett team där vi hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet. Tillsammans tar vi emot interna kunder, leverantörer och transportörer och ger dem ett personligt och professionellt bemötande.

Egenskaper vi värdesätter
  • Vi ser att du har gymnasieutbildning inom bygg eller mekanik, eller motsvarande.
  • Vi tror att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, så som reparation och service av byggmaskiner.
  • Du har B-körkort och behärskar svenska såväl som engelska.
  • Har du truckkort ser vi det som positivt.
Vad kan Ramirent erbjuda dig?
På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Omfattning
Tjänsten är ett vikariat om 10 månader. Tjänsten är på heltid.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan senast den 24 september. För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Annika Selvander, telefon 08 621 29 38.

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i Söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag.

Gear Up. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 sept 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag. Gear Up. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.