Lösningsorienterad medarbetare till Ramirents Projektcenter i Brunna

Lösningsorienterad medarbetare till Ramirents Projektcenter i Brunna

Är du proaktiv, lösningsorienterad, tekniskt intresserad och trivs med ett brett arbetsfält, då har du träffat helt rätt! Ramirents nystartade projektcenter i Brunna söker nu en medarbetare för arbete inom leverans, mottagning och funktionskontroll. I denna roll på projektcentret i Brunna kommer du att ansvara för att returprocessen av material från våra kunder sker så effektivt och smidigt som möjligt för både kund som för våra interna avdelningar.

Detta innebär att du kommer att arbeta med följande uppgifter:
  • Koordinering av returer och utleveranser av material mellan våra avdelningar.
  • Ta emot maskiner och material som kommer i retur från våra kunder.
  • Genomföra mottagningsbesiktningar och dokumentera eventuellt uppkomna skador.
  • Vid behov utföra även enklare service/reparationer på maskinparken.
  • Göra en funktionskontroll och packa de maskiner som ska levereras till kund.
  • Ge kunder teknisk kundsupport.
  • Agera problemlösare och hjälpa kunderna till bästa maskinval.
Bakgrund
Din maskinkännedom och byggkunskap är god. Erfarenhet från försäljning inom byggbranschen är meriterande; B-körkort och grundläggande IT-kunskaper är ett krav. Då vi har internationella kunder behöver du också kunna tala engelska. BE-körkort och truckkort är önskvärt men inget krav för denna tjänst.

Personliga egenskaper
Då detta projektcenter är nystartat måste du som person vara noggrann, strukturerad, lösningsorienterad och kunna arbeta mellan avdelningsgränser för att koordinera det material som kommer i retur och ska ut till kund. Det är viktigt att du har enkelt för att skapa goda relationer och kontaktnätverk oavsett om det gäller kollegor eller kunder. Du vill sätta dig in i detaljer och bör inte vara rädd för att dela med dig av din kunskap, ta egna initiativ och komma med förslag på nya rutiner och arbetssätt. Du bör vara utåtriktad och hålla en hög servicenivå med kvalité, proaktivitet och effektivitet i fokus.

Vad kan Ramirent erbjuda dig?
På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Villkor
Start: Snarast eller enligt överenskommelse
Ort: Kungsängen, Brunna
Arbetstider: Dagtid 07.00-16.00
Omfattning: Heltid

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan senast den 14 maj 2021. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Mikael Lyheden, telefon 08 621 29 19.

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i Söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag.

Gear Up. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag. Gear Up. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.