Miljöarbetare Mobila blandarstation

Miljöarbetare Mobila blandarstation

Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

Vi söker nu en operatör och maskinförare till sektionen Mobila blandarstation för askbehandling på Högbytorp.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av att du tillsammans med övrig personal ska säkerställa att våra behandlingstekniker för aska utförs på ett säkert och kostnadseffektivt sätt. Arbetet är omväxlande och innefattar dialog med chaufförer, kontrollrumsarbete och drift av anläggningen samt enklare underhålls- och reparationsarbeten.

Denna tjänst är huvudsakligen utlyst för en arbetstid mellan 07:00 och 16:00 vardagar, men under högsäsong (vinterhalvåret) kan det förekomma schemaläggning även på kväll och natt.

Din profil

Vi söker dig som vill arbeta med kontrollrumsarbete, samordning av inleveranser och innehar maskinförarbevis på hjullastare. Kunskaper inom mekanik ses som meriterande. Du är en självgående och driven person som har en god servicekänsla och har förmågan att skapa goda relationer med kollegor och kunder. Vidare krävs det att du är flexibel och initiativrik då arbetet och dess förutsättningar kan ändras i karaktär.

För denna tjänst krävs det att du har B körkort. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift samt har goda IT-kunskaper. Givetvis har du ett stort intresse för miljöfrågor. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontakt och ansökan

Vi arbetar med löpande urval och kan därmed komma att tillsätta tjänsten före sista ansökningsdatum som är den 29 augusti.

Vill du veta mer? Kontakta Sektionschef Mikaela Billgren på mikaela.billgren@ragnsells.com.

Om arbetsgivaren

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är drygt 1500 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi ca 2300 personer i hela koncernen och 2020 omsatte koncernen ca 6,5 miljarder SEK.