Miljöarbetare Farligt avfall

Miljöarbetare Farligt avfall

Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

Ragn-Sells Treatment & Detox söker nu efter en duktig miljöarbetare till farligt avfall teamet i Högbytorp.

Vi erbjuder dig
  • Arbete inom en av Sveriges viktigaste branscher
  • En trevlig arbetsplats med bra och kompetenta kollegor
  • Anställningsvillkor med marknadsanpassade löner, kollektivavtal, pension, utvecklingsmöjligheter, friskvårdsbidrag osv.
Arbetsuppgifter
Farligt Avfall teamet på Högbytorp rekryterar nu en duktig medarbetare. Gruppen består av 18 personer med olika kompetenser och vi söker nu dig med maskinvana, ordningssinne, risktänk och laganda.

Du kommer att arbeta operativt med diverse förekommande uppgifter på vår anläggning där vi tar emot farligt avfall/farligt gods. Huvudsaklig placering är i vår dispergeringsanläggning där vi framställer ett flytande bränsle av främst fett/färg/lösningsmedel. Arbetsuppgifterna är varierande men innefattar främst operativt arbete vid vår dispergering samt daglig maskinkörning (hjullastare med gafflar). Lastbilskörning (främst liftdumper) inom området kan bli aktuellt men ingår inte i de dagliga arbetsuppgifterna.

Som miljöarbetare tillhör du division Treatment&Detox och din placeringsort är Högbytorps avfallsanläggning, Upplands-Bro. Arbetstid är dagtid måndag-fredag.

OBS! Det krävs egen bil för att ta sig till arbetsplatsen då det ej går kollektivtrafik hit.

Din profil
Vi ser att du har arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter och har du erfarenhet från avfallsbranschen är det meriterande. Som person är du noggrann, ansvarstagande och driven. Du arbetar strukturerat och systematiskt och har god problemlösningsförmåga.

Det är viktigt att du är riskmedveten samt jobbar enligt de direktiv och regelverk som gäller!

I ditt arbete kommer du arbeta både självständigt såväl som i team, vilket ställer krav på att du har en god samarbetsförmåga och en prestigelös inställning. Att hugga i där det behövs ser du som en självklarhet. Du har god fysik som gör att du klarar de tunga lyft som förekommer i arbetet och du bör ha ett tekniskt intresse för lättare underhåll av anläggning och maskiner.

För att trivas i denna roll bör du tycka om ett varierat fysiskt arbete som innefattar både manuellt jobb med avfall samt maskinkörning. Tjänsten kräver B- körkort och maskinförarbevis för hjullastare. C-kort, YKB samt ADR är meriterande men inget krav. Du behärskar svenska väl i både tal och skrift.

Självklart har du ett stort intresse för miljöfrågor!

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer?
Kontakta Nina Hovberg, nina.hovberg@ragnsells.com

För att söka tjänsten klickar du på knappen Ansök nedan, där du registrerar ditt CV. Observera att urval sker löpande var vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast. Sista ansökningsdag är 20 maj 2022.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info

Om arbetsgivaren

Ragn-Sellsföretagen AB är moderbolaget i Ragn-Sellskoncernen, med verksamhet i Sverige och ytterligare fem länder. Ragn-Sells samlar in, behandlar och återvinner avfall och andra restpro-dukter från näringsliv, organisationer och hushåll. Koncernen omsätter cirka 5.000 MSEK per år och har närmare 2.500 medarbetare. Bland våra medarbetare finns specialister inom många om-råden, från behandlingsexperter som konstruerar och driver kretsloppsanläggningar till experter inom farligt avfall, sanering och källsortering. Vi kan som ett komplement även erbjuda konsult-tjänster med specialister inom bl.a. kemikalier, miljö och energi. Läs mer på www.ragnsells.se