Ekonomiassistent till växande bilfirma

Ekonomiassistent till växande bilfirma

Vill du jobba i ett dynamiskt arbetsteam inom ett snabbt växande företag?
QR Motor befinner sig i ett spännande skede och företaget växer för varje dag. Nu söker vi en ekonomiassistent till QR Motor i Kungsängen, Stockholm.
QR Motor ett trevligt företag med högt i tak, där vi behandlar varandra med respekt, din kompetens tas tillvara och du får utvecklas i din yrkesroll.

Vi söker dig som:
Har en hög servicekänsla, noggrann och positiv. Du är strukturerad, stresstålig och initiativrik. Vi är ett litet arbetsteam inom ekonomi så det krävs det att du är samarbetsvillig, öppen och bidrar med en härlig energi.
Vi tror att du antingen är nyutexaminerad eller har några års erfarenhet inom ekonomi och trivs att arbeta med siffror.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat -Leverantörsreskontra (kontering, attesthantering, utbetalning, avstämning vid bokslut), fakturering till finansföretag, hantering av Inter Company-affärer samt vara stöd till säljarna i frågor gällande administration. Du kommer även att hantera ägarbyten, kontrollera provisionssystem samt viss löpande bokföring kan förekomma.

Låter det här intressant? Då tycker vi att du ska söka tjänsten redan idag!
Mer info
Telefon 0859080400
Email Mejla QR Motor
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://qrmotor.se
Sista ansökningsdag 26 juni 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

QR Motor är en stor aktör inom bilhandel med inriktning på begagnathandel. Vi har anläggning på Symmetrivägen 18 i Kungsängen och öppnade i början av 2021 upp en anläggning i Norrköping. Vi har ständigt över 250 leveransklara bilar i lager, allt för att kunden ska hitta just deras drömbil. QR Motor startades 2016 och har sedan dess växt otroligt snabbt. I dagsläget är vi 20 medarbetare ute på våra anläggningar och tillsammans säljer vi över 2000 bilar per år.

Vår vision är att alltid göra bilaffären mer personlig- ett personligare bilköp!