Vi söker maskinförare och våghuspersonal till ny värmeanläggning

Vi söker maskinförare och våghuspersonal till ny värmeanläggning

Vi söker personal som vill ingå i en härlig gemenskap i Högbytorp. Vi kommer arbeta i ett team på sju personer varav två personer i våghuset och fem personer i yttre bränsledrift i skiftgång.

Vi lägger stor vikt i att du är noggrann, positiv och gillar att arbeta i team.

Maskinförare
Vi söker självgående och effektiva maskinförare för hantering av avfall till förbränning samt övrigt maskinarbete som bl.a. sopning och snöröjning.

Du bör ha en god truck- och hjullastarvana. Daglig tillsyn, service och enklare reparationer av maskinerna ingår också i arbetet. Du ska kunna samarbeta och fungera bra i kontakt med aktörer inom arbetsplatsen.

Utbildningsintyg är en merit, ej krav.

Våghuspersonal
Vi söker serviceinriktad personal till våghuset. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du är positiv, noggrann och har lätt att kommunicera med nya människor.

Ingen erfarenhet krävs. Vi tillhandahåller utbildning.

Rekrytering
Tjänsterna tillsätts 1 augusti eller enligt överenskommelse.
Lön enligt avtal.
Vi tar endast emot ansökningar och frågor eller funderingar via e-post.
Märk din ansökan med "Högbytorp".
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Fordon, Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.palgard.se
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pålgård & Söner Kran AB är ett medelstort familjeföretag inom terminalhantering. Vi bedriver ett systematiskt arbetsmiljöarbete och vi lägger stor vikt i att du arbetar miljö- och säkerhetsmässigt.

Pålgård & Söner Kran AB startades på 1930-talet och har varje år sedan dess funnits inom samma familj. Företaget hette då Pålgårds Åkeri och det var först under 80-talet som det utvecklades till ett kranbolag.

Idag är det den fjärde generationen som har gett sig in i företaget och det är en mix av syskon och kusiner som alla har växt upp inom verksamheten.