Värderingsman

Värderingsman

Under 2018 kommer Bilia i ett nybildat dotterbolag, Netbil Begagnat, att öppna nya anläggningar med fokus på försäljning av begagnade bilar. Kungsängen blir den första bilhallen som öppnar och därför söker vi nu en ny medarbetare som vill vara med och starta upp och utveckla verksamheten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i försäljningsteamet, som sitter i olika delar av landet, och har som huvudsakligt arbetsinnehåll att värdera begagnade bilar. Du skapar en dagsfärsk värdering som sedan ligger till grund för försäljningspriset i bilhallen. Du har stor kunskap om bilmarknaden och har ett genuint intresse av flera olika bilmärken och bilarnas utrustningspaket.

Kompetenskrav
Vi ser helst att du har erfarenhet av bilförsäljning med tyngdpunkt på begagnat. Du är van vid att arbeta i Officepaketet och har stor erfarenhet av Excel. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
I uppstarten av vår nya satsning kommer du att få möjlighet att vara med utveckla affärsidén och det är en fördel om du är initiativrik, driven och engagerad. Du gillar att arbeta med högt tempo i team och hålla en hög servicenivå.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid i Kungsängen. Helgarbete ingår enligt schema.

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Tom Georgenson
Telefon 010-497 61 61
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 8 juli (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 300 medarbetare på 122 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har nio nybilsmärken: Volvo, BMW, Ford, Renault, Lexus, Toyota, Hyundai, Mini, och Dacia. 2016 omsatte Biliakoncernen ca 24 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.