Uppsökande inköpare privat och företag

Uppsökande inköpare privat och företag

Vill du utvecklas inom bilförsäljning, med inriktning på värdering och inköp av våra begagnade bilar? Då är det kanske dig vi söker! Vi söker nu en bearbetande inköpare till Netbil Begagnat med placering i Kungsängen och vi hoppas att just du vill arbeta med oss för att bli branschens bästa servicebolag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i inköpsteamet, som sitter i olika delar av landet, och har som huvudsakligt arbetsinnehåll att köpa in begagnade bilar. Du arbetar uppsökande via telefon när du kontaktar alla de inköpsleads som kommer oss tillhanda. Men även aktiv bearbetning av privatpersoner som lagt ut sin bil på Blocket och viss företagsbearbetning förekommer. Du har stor kunskap om bilmarknaden och har ett genuint intresse av flera olika bilmärken och bilarnas utrustningspaket.

Kompetenskrav
Vi ser helst att du har erfarenhet av bilförsäljning eller annan uppsökande verksamhet med tyngdpunkt på privatkonsumenter. Du är van vid att arbeta i Officepaketet och har erfarenhet av Excel. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Arbetet är provisionsbaserat så att du drivs av gemensamma lönsamhetsvärderingar ser vi som viktigt dessutom bör du gilla att arbeta med högt tempo i team och hålla en hög servicenivå.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid i Kungsängen. Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!

Välkommen med din ansökan!


Mer info
Kontaktperson Tom Georgenson
Telefon 010-497 61 61
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 5 okt 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 5 000 medarbetare på 134 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2019 omsatte Biliakoncernen cirka 30 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.