Orderadministratör till NPA Plast

Orderadministratör till NPA Plast

NPA Plast söker Orderadministratör

Är du organiserad, gillar kundkontakter och att ge bra service? Då har vi en bred och ansvarsfull roll inom orderadministration för dig!

Din roll innebär en kombination av orderhantering, leveransbevakning, kundsupport och administration. Exempel på arbetsuppgifter: Ta emot kundorder. Order- och leveransbekräftelser och bevakning. Kundservice och reklamationer. Beställning av gods och transporter. Inleveranser, pris- och faktureringskontroll. Upplägg av produktkostnader, artiklar m.m. Fakturering. Rapportering & KPI. Kontorsgöromål, svara telefon vid behov och fungera som backup till övriga inom administration.

Vi söker dig som har haft en liknande roll och jobbat med administration, kund- och leverantörskontakter mot företag, gärna i en verksamhet som riktar sig mot grossist och/eller återförsäljare. Du har gymnasiekompetens, är van vid Office-programmen och har siffervana. Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift och behärskar engelska. Du bor med fördel i närområdet, annars måste du ha B-körkort och tillgång till bil. Det är meriterande om du har arbetat i affärssystemet Pyramid.

Som person är du driven, engagerad och har stor servicekänsla. Att du är noggrann, strukturerad i ditt arbetssätt och tar eget ansvar är avgörande för att lyckas i rollen och trivas. Vi värdesätter också god samarbetsförmåga.

Vi erbjuder skiftande arbetsuppgifter i en roll som är viktig för verksamheten. För rätt person finns utvecklingsmöjligheter i vårt växande, lönsamma familjeföretag.

Placering
Kungsängen, Stockholm

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Gabriella Hedlund, Chefspoolen på 0709955888.

Ansökan
Urvalet sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 25 januari.

Du ansöker på chefspoolen.se via ANSÖK
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 feb (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NPA Gruppen, där NPA Plast AB och NPA Nordiskt Papper AB ingår, är ett framgångsrikt familjeägt handels- och produktionsföretag. NPA Plast har verkat i polyetenbranschen i snart 15 år och växer för varje år. Vårt breda produktsortiment finns i alla olika kvalitetssegment och kan anpassas helt till olika kunders krav och önskemål. NPA Gruppen finns i Stockholm och i Ljungby, och har totalt ca 25 anställda. Läs mer på www.npaplast.se