Lediga heltidsjobb på klädlager i Brunna, Kungsängen!

Lediga heltidsjobb på klädlager i Brunna, Kungsängen!

Är du ute efter ett fartfyllt heltidsjobb där du får jobba mot uppsatta mål? Då kommer du gilla detta! Vår kund som är ett välkänt e-handelsbolag inom klädbranschen söker just nu flitiga personer som vill jobba extra på deras lager i Brunna, Kungsängen! Ta chansen och sök idag!

Att jobba som lagermedarbetare på Ingram Micro
En av de allra bästa sakerna med att jobba på Ingram Micro är att det är en grym teamkänsla mellan kollegorna! Varje dag arbetar ni mot uppsatta mål i ett högt tempo. När du börjar jobba får du en upplärning som kommer göra dig varm i kläderna på nolltid.

Ingram Micro's lager ligger i Brunna, Kungsängen. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och du kommer få jobba med att plocka och packa kläder, accessoarer med mera som ska skickas ut till kunder runt om i Norden.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att:
  • Hantera returer.
  • Se till att varor är hela och rena.
  • Paketera om varor och lägga tillbaka dessa i hyllorna på lagret.
  • Plocka och packa ordrar.
Jobbet är på heltid och du kommer att arbeta ständig dag eller ständig kväll och du behöver vara öppen för att kunna byta skift. Arbetstiderna kan som tidigast och senast vara;

Dag: 05.45-14.30
Kväll: 15.00-23.45

Ingram Micro har en buss som tar dig till och från Kungsängens Station så att du hinner i tid till arbetsplatsen samt att du kan ta dig hem på kvällen.

Är du Ingram Micros nya medarbetare?
Det här jobbet passar dig som har siktet inställt på målet och inte böjer dig för motgångar. Du tar ansvar för att ditt arbete blir färdigt i tid och är av hög kvalitet. Det är viktigt att du är noggrann samt känner att du kan trivas med ett högt tempo. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta på lager eller butik, men absolut inget krav!

I övrigt söker vi dig som
  • Behärskar svenska i både tal och skrift.
  • Kan arbeta heltid samt både dag och kväll.
  • Kan ta dig till Brunna i Kungsängen på ett smidigt sätt och vara redo att börja arbeta som tidigast 05:45.
Hur söker jag jobbet?
Det är enkelt! Ansök jobbet via ansökningsknappen och följ de tre korta stegen. Vi tar inte emot ansökningar genom andra kanaler utan det är via vår hemsida du ansöker. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring tjänsten?
1. Få snabbast svar genom att läsa våra Frågor och svar på manpower.se
2. Har du problem med din ansökan är du välkommen att kontakta vår kunniga webbsupport på 0771-55 99 10. Har du frågor gällande jobbet i sig når du mig på caroline.johansson@manpower.se

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!

Vad händer när jag skickat in min ansökan?
Vi läser igenom ansökningar löpande. Du kan enkelt se om din ansökan kommit in på Min profil på Manpower.se under Ansökningar.
Mer info
Kontaktperson Caroline Johansson
Telefon 0771-55 99 10
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 nov 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.