Provare inom automation - Direktrekrytering till DeltaNordic

Provare inom automation - Direktrekrytering till DeltaNordic

Om DeltaNordic
DeltaNordic är en totalleverantör av avancerade elektriska och elektroniska system. De tillverkar apparatskåp, kablage och elektronik. Det är ett välmående företag och en attraktiv arbetsgivare med god arbetsmiljö. De är måna om medarbetarnas trivsel och de har låg personalomsättning. DeltaNordic tillämpar flextid och kort arbetsdag på fredagar.

Om tjänsten
Vi söker en provare inom automation till vår kund DeltaNordic. I tjänsten som Provare kommer du att arbeta i ett team som testar, felsöker och kvalitetssäkrar samtliga produkter inför leverans. Arbetsuppgifterna är varierande och det finns stora möjligheter till lärande och utveckling. I tjänsten ingår även kvalitetsfrågor och utredning vid reklamationer. Tjänsten är tillsvidare på heltid och inleds med 6 månaders provanställning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har goda kunskaper inom el. Du har antingen elutbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande elkunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet. Vi ser också gärna att du har goda kunskaper inom styr- och reglerteknik/automation.

Vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaperna. Noggrannhet, och ett strukturerat och analytiskt tankesätt är viktigt för att lyckas i tjänsten. Flytande svenska i tal och skrift krävs också då samarbete med kollegor är en viktig del av tjänsten.

Läs gärna mer om DeltaNordic på http://www.deltanordicgroup.se/

Ansökan
Låter det här som ett arbete för dig? Skicka din ansökan direkt då urvalet sker löpande! Så länge annonsen finns kvar är tjänsten inte tillsatt. Du är också välkommen att ringa om du vill höra mer om tjänsten.

DeltaNordic har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är DeltaNordics önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Kontaktpersoner
Joel Funk, ansvarig rekryterare
Tel: 076- 880 27 17

Emanuel Davén
Tel: 076- 880 03 67

Sökord: Provare, testare, provning, elskåpsmontör, elmontör, montör, el, elutbildning, elprogrammet, apparatskåp, apparatskåpsmontör, automation, deltanordic, industrielektriker, elektriker, kungsängen, upplands-bro, brunna
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 aug (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MTX Rekrytering & Bemanning är specialister inom el, telekom & bygg. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och vi har kollektivavtal med LO och Unionen. Vi jobbar mycket med direktrekryteringar och våra bemanningsuppdrag är ofta på lång sikt och kan vara början på en karriär hos någon av våra kunder.