Har du gått elprogrammet?

Har du gått elprogrammet?

Om kundföretaget
Till vår kund DeltaNordic söker vi nu personer med elkunskaper. DeltaNordic är en totalleverantör av avancerade elektriska och elektroniska system. De tillverkar apparatskåp, kablage och elektronik. Det är ett välmående företag och en attraktiv arbetsgivare. De är måna om medarbetarnas trivsel och de har låg personalomsättning. DeltaNordic tillämpar flextid och kort arbetsdag på fredagar.

Om tjänsten
Tjänsten är placerad i Kungsängen. Behovet beräknas vara på lång sikt, och det finns stora chanser till anställning direkt hos kunden efter en tids uthyrning. Arbetet innebär montering av elskåp (apparatskåp). Till din hjälp har du noggrant framtagna instruktioner, men även montering utifrån elschema förekommer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har elkunskaper förvärvade genom utbildning eller tidigare arbete. Resten lär du dig på plats genom en bra introduktion och kunniga arbetsledare och kollegor.

Vidare är noggrannhet, bra ordningssinne och förmåga att arbeta självständigt viktigt för att lyckas i tjänsten. Flytande svenska i tal och skrift krävs för att kunna ta till dig instruktioner och samarbeta med kollegor.

Ansökan
Låter det här som ett arbete för dig? Sök tjänsten direkt då urvalet sker löpande.

Alternativ intresseanmälan: Har den erfarenhet och de egenskaper vi söker? Skicka ett sms med orden ”Elprogrammet 0329” och ditt namn till 076-880 27 17 så kontaktar vi dig. Så länge annonsen finns kvar är tjänsten inte tillsatt. Du är också välkommen att ringa om du vill höra mer om tjänsten.

DeltaNordic har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är DeltaNordics önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Kontaktpersoner
Joel Funk, ansvarig rekryterare
Tel: 076- 880 27 17

Emanuel Davén
Tel: 076- 880 03 67

Sökord: Elskåpsmontör, elmontör, montör, el, elutbildning, elprogrammet, apparatskåp, apparatskåpsmontör, automation, deltanordic, industrielektriker, elektriker, kungsängen, upplands-bro, brunna, hyrrekrytering
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 aug (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MTX Rekrytering & Bemanning är specialister inom el, telekom & bygg. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och vi har kollektivavtal med LO och Unionen. Vi jobbar mycket med direktrekryteringar och våra bemanningsuppdrag är ofta på lång sikt och kan vara början på en karriär hos någon av våra kunder.