Elmontörer - Direktrekrytering till DeltaNordic!

Elmontörer - Direktrekrytering till DeltaNordic!

Om kundföretaget
DeltaNordic är en totalleverantör av avancerade elektriska och elektroniska system. De tillverkar apparatskåp, kablage och elektronik. Det är ett välmående företag och en attraktiv arbetsgivare. De är måna om medarbetarnas trivsel och de har låg personalomsättning. DeltaNordic tillämpar flextid och kort arbetsdag på fredagar.

Om tjänsten
Till vår kund DeltaNordic söker vi nu tre apparatskåps-/elskåpsmontörer. Tjänsterna är tillsvidare på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Arbetet är förlagt i Kungsängen så vi ser gärna att du bor på norra sidan av stan, men om du bor någon annanstans och kan tänka dig att resa långt går det givetvis också bra.

Arbetet innebär montering av apparatskåp i DeltaNordics produktion. Till din hjälp har du noggrant framtagna instruktioner, men även montering utifrån elschema förekommer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har arbetat som el- eller apparatskåpsmontör tidigare, eller har motsvarande kunskaper från annat arbete.

Vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaperna. Noggrannhet, bra ordningssinne och förmåga att arbeta självständigt är viktigt för att lyckas i tjänsten. Flytande svenska i tal och skrift krävs också då samarbete med kollegor är en viktig del av tjänsten.

Ansökan
Låter det här som ett arbete för dig? Sök tjänsten direkt då urvalet sker löpande.

Alternativ intresseanmälan: Har den erfarenhet och de egenskaper vi söker? Skicka ett sms med orden ”Elskåpsmontör 0329” och ditt namn till 076-880 27 17 så kontaktar vi dig. Så länge annonsen finns kvar är tjänsten inte tillsatt. Du är också välkommen att ringa om du vill höra mer om tjänsten.

DeltaNordic har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är DeltaNordics önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Kontaktpersoner
Joel Funk, ansvarig rekryterare
Tel: 076- 880 27 17

Emanuel Davén
Tel: 076- 880 03 67

Sökord: Elskåpsmontör, elmontör, montör, el, elutbildning, elprogrammet, apparatskåp, apparatskåpsmontör, automation, deltanordic, industrielektriker, elektriker, kungsängen, upplands-bro, brunna
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 aug (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MTX Rekrytering & Bemanning är specialister inom el, telekom & bygg. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och vi har kollektivavtal med LO och Unionen. Vi jobbar mycket med direktrekryteringar och våra bemanningsuppdrag är ofta på lång sikt och kan vara början på en karriär hos någon av våra kunder.