Elmontör inom produktion - Norra Stockholm!

Elmontör inom produktion - Norra Stockholm!

Om kundföretaget
För uthyrning till vår kund som är en totalleverantör av avancerade elektriska och elektroniska system söker vi erfarna elmontörer inom produktion. Kundföretaget är ett välmående företag och en attraktiv arbetsgivare. De är måna om medarbetarnas trivsel och de har låg personalomsättning.

Om tjänsten
Arbetet innebär montering av apparatskåp. Till din hjälp har du noggrant framtagna instruktioner, men även montering utifrån elschema förekommer. Företaget tillämpar flextid och kort arbetsdag på fredagar. Tjänsten är ett uthyrningsuppdrag och behovet beräknas inledningsvis till några månader men det kan finnas möjlighet till förlängning för rätt person!

Kvalifikationer
Vi söker dig som har arbetat som montör av elkomponenter och/eller kablage i minst ett år. Elubildning är ett stort plus, men inget krav.

Vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaperna. Noggrannhet, bra ordningssinne och förmåga att arbeta självständigt är viktigt för att lyckas i tjänsten. Flytande svenska i tal och skrift krävs också då samarbete med kollegor är en viktig del av tjänsten.

Ansökan
Ansök direkt då rekryteringen sker löpande. Så länge annonsen är publicerad är tjänsten inte tillsatt. I den här annonsen har vi tillsammans med vår kund valt att inte gå ut med kundföretagets namn. Givetvis kommer vi att informera dig om det, senast vid en eventuell intervju.

Övrigt
Placering: Kundföretagets produktionsanläggning i nordvästra Stockholm
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt kollektivavtal

Kontaktpersoner:
Joel Funk, ansvarig rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 27 17

Emanuel Davén, rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 03 67
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 14 apr 2021 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MTX Rekrytering & Bemanning är specialister inom installation, fastighet & bygg. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Vi är medlemmar i Almega - Kompetensföretagen och Installatörsföretagen och vi har kollektivavtal med Svenska Elektrikerförbundet, övriga LO och Unionen. Vi arbetar både med yrkesarbetare och tjänstemän. Vi har en stor andel rekryteringsuppdrag och våra bemanningsuppdrag är oftast på lång sikt och kan vara början på en karriär hos någon av våra kunder.