Vi söker fordonsmekaniker till Möller Bil Bro

Vi söker fordonsmekaniker till Möller Bil Bro

Vi växer och i och med bilbranschens utveckling behöver vi fler kompetenta medarbetare som vill växa med oss. Vi söker nu två fordonsmekaniker och tycker du att beskrivningen nedan stämmer överens med dig, passa på att sök!

Vill du
  • ha ett arbete där du får kontinuerlig utbildning för att utvecklas?
  • ha ett arbete som ställer krav på kvalitet och struktur?
  • ha ett arbete där du själv har möjlighet att påverka din lön?
Har du
  • B-körkort?
  • Fordonsteknisk utbildning?
  • Erfarenhet från mekanikeryrket?
  • Tidigare jobbat med de varumärken vi representerar och kanske gjort en del felsökningar och reparationer? Om ja, toppen! Om nej, sök tjänsten ändå.
Svarar du JA på frågorna ovan tycker vi att du ska ta chansen och söka tjänsten.

Har du frågor kring arbetsuppgifter, tjänsten i sig eller andra förutsättningar kontaktar du mig, Magnus Koski, som är Platschef för Möller Bil Bro. Eller skicka in din ansökan så snart som möjligt, men absolut senast 2019-05-10.

Välkommen till Möller Bil Bro!
Möller Bil Bro ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och ca 670 medarbetare och sommaren 2019 öppnar vi även upp portarna till våra nya Audi-anläggning i Göteborg. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum och den totala omsättningen 2018 var 26,2 miljarder SEK.
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 10 maj 2019 (16 dagar kvar)