Servicemekaniker

Servicemekaniker

Är du vår nästa kollega i serviceteamet Möller Bil Bro?

Som mekaniker hos oss i Bro får du en möjlighet att arbeta brett och med en blandad variation av felsökningar, reparationer och servicearbeten på våra bilar. Möller Bil Bro är ackrediterade för VW personbilar, VW transportbilar, Skoda, SEAT och Audi. Vi är 8 tekniker och 6 servicerådgivare/reservdelsmän som bildar ett fantastiskt team och efter rekordåren 2016 och 2017 behöver vi nu förstärka teamet med en mekaniker.

Som arbetsgivare tänker vi långsiktigt och satsar därför på utbildning av våra medarbetare så de kan växa och utvecklas i sin yrkesroll. Varumärkena vi arbetar med är några av marknadens ledande och vi arbetar i en spännande och expansiv bransch. Vår företagskultur är stark och den kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och ärlig, Initiativrik, Omtänksam och Tydlig.

Formell kompetens
  • B-körkort
  • Fordonsteknisk gymnasieutbildning
  • Erfarenhet från felsökning och diagnostik är meriterande men inget krav
Vi uppmanar även dig som inte har någon tidigare erfarenhet från arbete som mekaniker att söka. Kanske har du precis tagit studenten från fordonsprogrammet och söker jobb? Vi arbetar med den senaste tekniken och därför tror vi att du som söker är tekniskt kunnig och har god dator- och systemvana för att enkelt kunna sätta dig in i de system vi arbetar i.

Som person behöver du vara positiv och engagerad. Arbetet baseras på rutiner och processer och därför behöver du vara noggrann och van att arbeta strukturerat. Eftersom du kommer att ha mycket kontakt med både kunder och kollegor kräver arbetet att du är utåtriktad med god förmåga att skapa och bibehålla goda relationer.

Är du intresserad eller känner du någon som passar in på beskrivningen? Kontakta platschef Magnus Koski för att få mer information om vad vi kan erbjuda som arbetsgivare. Du är välkommen med din ansökan senast lördag 30 juni.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så vänta inte med din ansökan!

Välkommen till Möller Bil Bro

Möller Bil Bro ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och ca 650 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har 4000 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum och den totala omsättningen 2017 var 29,7 miljarder SEK.
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (7 dagar kvar)