Hallvärd/hallvärdinna till Möller Bil Bro

Hallvärd/hallvärdinna till Möller Bil Bro

Är du student och söker en extra inkomst? Vi söker dig som vill kombinera studierna med extrajobb och därmed få en möjlighet att spetsa ditt CV med arbetslivserfarenhet som hallvärd på begagnatavdelningen, Möller Bil Bro.

Arbetsuppgifter

Din viktigaste arbetsuppgift som hallvärd är att ta hand om våra kunder i bilhallen. Du hälsar dem välkomna, är behjälplig vid lättare frågor kring vårt modellprogram, bokar provkörningar samt assisterar bilsäljarna och ser till att bilhallen ser snygg och välkomnande ut. Du kommer också vara delaktig i olika event som avdelningarna ordnar.

Vem söker vi?

Tjänsten är en visstidsanställning med schemalagd arbetstid lördagar och enstaka vardagar vid behov och enligt överenskommelse. Därför tror vi att du har en annan huvudsaklig sysselsättning som exempelvis studier på gymnasiet eller universitetet. Det finns även goda möjligheter till utökade tider under sommaren. Ett krav är att du som söker har B-körkort.

Arbetsuppgifterna utgörs till största del av kundkontakt och därför är det viktigt att du har en utpräglad servicekänsla och trivs med att ta kontakt och kommunicera med nya människor varje dag. Det förekommer en del administrativa uppgifter och ett gott ordningssinne efterfrågas. Stor vikt kommer läggas vid personligt lämplighet.

Är du intresserad eller kanske känner du någon som passar in på beskrivningen? Kontakta Platschef Magnus Koski för att få mer information. Skicka in din ansökan genom att klicka på "Ansök", senast 2019-05-10.

Möller Bil Bro ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och ca 670 medarbetare och sommaren 2019 öppnar vi även upp portarna till våra nya Audi-anläggning i Göteborg. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum och den totala omsättningen 2018 var 26,2 miljarder SEK.
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Försäljning, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 10 maj 2019 (14 dagar kvar)