Vi söker Problem Solvers till ett nytt och fräscht lager i Norrort

Vi söker Problem Solvers till ett nytt och fräscht lager i Norrort

Till vår kund som verkar inom lager och logistik söker vi nu Problem Solvers för ett långsiktigt uppdrag beläget i Brunna, Kungsängen.

Arbetsuppgifter

Som Problem Solver kommer du granska och utreda avvikelser som uppstår i produktionen. Avvikelserna kan t ex handla om fel i leveranser, defekta varor, försvunna artiklar etc. Du jobbar nära verksamheter och stödjer produktionen med problemlösning på daglig basis. Du kommer ha kontakt med produktägarens kundservice i Tyskland, och du bör därför känna dig trygg i att kommunicera på engelska i både tal och skrift. Det är viktigt att du som person är kreativ, lösningsorienterad och tycker om utmaningar.

Personliga egenskaper

För att passa i rollen bör du i tillägg till tidigare nämnda egenskaper vara noggrann och ansvarsfull, och hela tiden sträva efter att hitta lösningar. Du har ett gott tålamod och har lätt att hantera människor. Du är en teamplayer som tycker om att hjälpa, och du är logiskt i ditt sätt att tänka.

Formell kompetens
  • Fullförd gymnasieutbildning
  • Flytande svenska och engelska
  • Goda datorkunskaper
Meriterande
Om du arbetat med reklamationer eller tidigare haft en liknande roll

Anställningsform

Anställning: 6 månaders visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning hos Lernia Bemanning eller Ingram Micro

Lön: Enligt GFL

Arbetstid: Skift dag/kväll.

Tillträdesdag

Omgående

Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Emelie Alkberg på telefonnummer 072-254 67 36. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.