Kvällsarbetande Teamleader till Lager i Kungsängen

Kvällsarbetande Teamleader till Lager i Kungsängen

Trivs du i en ledarroll där du har ansvar att utveckla dina medarbetare till sitt bästa jag? Är du en mästare på att prioritera, motivera, coacha och samtidigt tycker om att jobba målstyrt? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker nu Teamledare för direktrekrytering till våra kunder med start omgående. Man får du arbeta tillsammans med motiverade och engagerade kollegor i nya och fräscha lagerlokaler i Brunna. Arbetsplatsen präglas av lagarbete, humor och engagemang med stort fokus på service, leverans och kvalité.

Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet från arbete som teamledare, gruppledare eller arbetsledare inom logistikbranschen.

Om tjänsten

Som Teamledare är ditt övergripande ansvar att leda, coacha och utveckla en arbetsgrupp på cirka 10-30 personer på en av lageravdelningarna. Du följer medarbetarnas dagliga arbete och ser till att kundens måltal och kvalitetskrav uppfylls och rapporterar direkt till Area Manager. Till tjänsten hör även:
 • Introduktion av nya medarbetare
 • Schemaläggning av personal
 • Rapportering av avvikelser till Area manager
 • Samarbeta med andra avdelningar och bidra till att utveckla processer och rutiner för att förbättra och effektivisera driften
Formella krav
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • God IT-vana. Microsoft Office.
 • Tidigare erfarenhet från att leda personal i minst 1 år
 • Lager och logistikutbildning
 • Erfarenhet från tidigare arbete inom lager och logistik
Personliga egenskaper

Som person du är aktiv och engagerad i dina arbetsuppgifter och i ditt ledarskap. Du är en förebild och lagledare med en pedagogisk förmåga som driver ditt och teamets arbete för att uppnå mål och kvalitetsmål. Vidare är du lösningsorienterad, ser lösningar istället för låsningar, har en god kommunikativ förmåga och ger ett förtroendegivande intryck.

Om anställning
 • Start: omgående, för rätt person gäller enligt överenskommelse
 • Anställning: Direktrekrytering. Tillsvidareanställning, men du börjar med provanställning om 6 månader.
 • Omfattning: Heltid - Kvällstid
Information

Intervjuer och urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via lernia.se. Ansökningar tas endast emot via hemsidan.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Administration & Ledning, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2020 (90 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund i Sverige är en ledande distributör inom logistiktjänster, genom att erbjuda flexibla, kostnadseffektiva och innovativa lösningar inom produktpaketering, mjukvarukonfigurering, e-handel och tredjepartslogistik. Deras logistikverksamheter bedrivs i Stockholm och Borås.