Fastighetsskötare till kund i Kungsängen, Stockholm

Fastighetsskötare till kund i Kungsängen, Stockholm

Fastighetsskötare till kund i Kungsängen, Stockholm

Ser du dig själv som en lösningsfokuserad person som motiveras av att få mycket ansvar? Har du erfarenhet av arbete som drifttekniker? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Lernia Bemanning AB fastighetsskötare till ett uppdrag som varar 6 månader hos en kund i Kungsängen, Stockholm. Här finns det utmärkta möjligheter att utvecklas och avancera. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare ansvarar du för uppgifter som t.ex. kontorsservice samt brandsäkerhet. Du kommer också att själv vara ansvarig för att se över vad som behöver göras och se till att det görs, t.ex. vaktmästerisysslor som att sätta upp tavlor på kontoren eller montera stolpar och staket på lager.

Är du rätt person för jobbet?

Till uppdraget hos kunden söker vi dig som har t.ex. gymnasieutbildning och/eller annan yrkesutbildning inom relevant område, t.ex. drift och underhåll eller fastighetsskötsel. Vidare vill vi att du har erfarenhet av arbete som drifttekniker eller fastighetsskötare.
  • Du talar flytande svenska och kan också kommunicera på engelska för vardagsbruk.
  • Du har kunskap om fastighetsskötsel, service/underhåll och truckkörning. Du har behörighet för att köra motviktstruck och skjutstativtruck.
För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du fokuserar på att hitta lösningar. Det är också viktigt att kunna ha god helhetssyn över vad som behöver göras och ta egna initiativ.

Det är meriterande om du har el-behörighet och gått heta arbeten.

För anställning krävs att vi gör en kontroll i belastningsregistret.

Om kunden

Kunden har ett toppmodernt lager som bedriver tredjepartslogistik för Europas ledande mode- och livsstilsplattform egna kunder. För dem är en god och respektfull arbetsmiljö för alla våra medarbetare helt centralt. Vi är stolta över vår låga personalomsättning och att resultaten i våra medarbetarundersökningar är väldigt positiva. Det inspirerar oss att fortsätta att utveckla vår arbetsplats och att serva vår kund på bästa sätt. Vi är en viktig del av e-handelsekosystemet och vårt center är en professionell och modern anläggning, lika stor som tre fotbollsplaner. För dig som är intresserad av logistik är vi en arbetsplats med engagerade kollegor som erbjuder många utvecklingsmöjligheter.

Hur du ansöker

Har du frågor? Vänligen kontakta rekryterare Alexandra Kung via e-post: alexandra.kung@lernia.se eller telefonnummer: 0722052490.

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: urvalsfrågor, telefonintervju, kontroll i belastningsregister, videointervju och referenstagning. Går du vidare i processen efter det kommer även intervju att hållas hos kunden.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Uppdragslängd: 6 månader
Placeringsort: Kungsängen, Stockholm

Typ av anställning: allmän visstidsanställning
Tillsättning: enligt överenskommelse
Arbetstid: 2-skift Dagtid antingen 6-14.30 eller 7-15.30, Kvällstid 14.30-23.30

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se](https://www.lernia.se/).
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (67 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.