C och CE chaufförer Norrort

C och CE chaufförer Norrort

Vill du göra skillnad på riktigt, inom en framtidsbransch som faktiskt bidrar till ett bättre samhälle? Då läser du helt rätt annons!

Information om uppdraget:

Är du utbildad C eller CE chaufför och vill arbeta på ett företag som erbjuder nyskapande och effektiva lösningar för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser? Som C/CE chaufför på Ragn-sells kommer du att göra skillnad i ditt dagliga arbete.

I din roll som CE chaufför kommer du att arbeta i ett team som med stort kunnande och modern teknik hjälper sina kunder med alla typer av förebyggande och akuta åtgärder inom återvinning. Du som söker bör ha erfarenhet av Lastväxlare eller Liftdumper.

Oavsett vilken åtgärd som utförs, så är målet att trygga en säker funktion i återvinning . Till Ragn-Sells hjälp finns modern utrustning som kan hantera många olika typer av situationer och uppkomna problem.

Som medarbetare på Ragn-Sells arbetar du i en framtidsbransch där du varje dag bidrar till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Ragn-Sells är ett levande bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

Tjänsten är på heltid, med start i Maj. Arbetstider är må-fre, 07-16 och förväntas pågå fram till september månad.

Detta söker vi:

Vi söker dig med C eller CE behörighet, ADR samt giltigt YKB. Vi ser gärna att du har erfarenhet och/eller kunskap av miljöarbete. Som chaufför på Ragn-Sells är du företagets ansikte utåt och du har därför en hög servicekänsla och förstår vikten av goda kundrelationer. Du är en god kommunikatör och utför ditt arbete professionellt och noggrant.

Passar du in på beskrivningen ovan? Urval och intervjuer sker löpande, så sök tjänsten redan idag. Framtiden väntar!
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.