Servis till Hackholmssund

Servis till Hackholmssund

Hos oss står den nordiska gastronomin i fokus och vi jobbar under helt unika förutsättningar i ett kök och matsal där vi utforskar det vilda i våran omgivning - det omogna, det övermogna och det egenodlade. Hållbart lantbruk och djurhållning är en självklarhet och i köket möts traditionella och moderna tekniker. Hos oss arbetar du i ett drivet team och tillsammans levererar vi god mat och service i en välkomnande och familjär atmosfär.

Läs gärna mer om vår matfilosofi här: https://hackholmssund.com/guldkant-matfilosofi/

Vi letar nu nya kollegor i rollen som SERVIS och vi tror att följande stämmer väl in på dig:
  • Att du har ett genuint intresse för människor och service
  • Att du älskar mat & dryck
  • Att du har förmågan att växla tempo och fatta självständiga beslut
  • Att du är ambitiös och dessutom leveransbenägen
Personlighet och attityd är väldigt viktigt hos oss. Vi ser att du är trygg, passionerad, prestigelös, lösningsorienterad, nyfiken och positiv.

Det är viktigt att du talar svenska och engelska flytande i både tal och skrift – och ytterligare språkkunskaper är självklart ett plus. Då vi ligger en bit utanför stan med relativt begränsade möjligheter till kommunal trafik, ser vi det dessutom som en förutsättning att du har körkort.

Låter det här som något för dig?

Anställningen omfattar heltid och tillsvidare med 6 månaders provtjänstgöring. Arbetstider varierar självklart och inkluderar dagar, kvällar och ibland helger. Vi tillämpar naturligtvis kollektivavtal och vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Rekryteringen sker löpande, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marco Mendez på
Mejl: marco.mendez@midroc.se
Tel: 070-5155792

Vi ser fram emot din ansökan!

Krav
  • Ett genuint intresse för människor och service
  • Talar svenska och engelska flytande i både tal och skrift
  • Körkort
Meriterande
  • Ytterligare språkkunskaper
Mer info
Telefon 018-100112
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 dec 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hackholmssund ligger naturligt inbäddad på en Mälarhalvö i vacker natur och bara 40 minuter från Arlanda flygplats och Stockholm city. Avskilt, säkert och intimt - en optimal plats för affärsrelaterade möten helt enkelt!

Vi höga ambitioner och vi rör oss i en miljö där vi är måna om att bjuda på en upplevelse utöver det vanliga. Ett värdskap där service och bemötande, flexibilitet och kvalité är givna inslag. Vi brinner för omsorg och finess i varje detalj man har samtidigt alltid nära till skrattet. Varmt, avslappnat men trots detta elegant.

Vi står inför en riktigt spännande resa under de kommande åren och tidigt 2023 står tillbyggnaden av "The Court" by Hackholmssund klar för invigning, vilket ger oss 65 enkelrum och möteslokaler för upp till 100 gäster.