Teamledare till Ingram Micro i Kungsängen

Teamledare till Ingram Micro i Kungsängen

Är du en driven, ansvarstagande och serviceinriktad person som har förmåga och erfarenhet av att leda och fördela arbete? Vill du använda dessa kunskaper i ett marknadsledande företag där möjligheten finns att utvecklas och växa? Då har vi jobbet för dig Till vårt lager i Brunna söker vi nu drivna teamledare som vill bidra till vår resa framåt. Vår kund är en av Europas ledande e-handelsföretag för kläder.

Din roll
Som teamledare ansvarar du för att leda, coacha och utveckla ditt team om ca 25 lagermedarbetare i den dagliga driften. Genom att vara en förebild och ha ett gott ordningssinne arbetar du aktivt för att ge medarbetarna de rätta förutsättningarna för att nå företagets kvalitetsmål. Du skapar och upprätthåller processer, regler och rutiner för att säkerställa att vi arbetar effektivt och smart. Du arbetar både i produktionen, med terminalarbete och administrativt arbete. Vidare innebär rollen ansvar, kontroll och åtgärder av dagliga ärenden, så som:
  • Flöden
  • Övergripande struktur i de dagliga arbetsuppgifterna
  • Problemlösning
  • Hålla i möten
  • Dagligen återkoppla produktiviteten och utfall till Area Manager
Du samarbetar nära andra teamledare för att säkerställa leverans och rapporterar till Area Manager. Tjänstens omfattning är heltid och gäller antingen dag- eller kvällspass. Helgarbete kan förekomma enligt schema vid vissa avdelningar. Du är stationerad på vårt nya och fräscha lager i Brunna i norra Stockholm.

Din profil
Vi ser att du som söker har minst gymnasial utbildning, och vidareutbildning är meriterande. För att lyckas i rollen har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare och av att coacha medarbetare i den dagliga driften, gärna inom lager och logistik. Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav och andra språkkunskaper är meriterande. Då det även ingår administrativa uppgifter i rollen är det viktigt att du har mycket god IT-vana och goda kunskaper i Office-paket.

Som ledare är du en förebild och sprider engagemang och våra värderingar för att skapa och bibehålla en härlig arbetsmiljö. Du coachar och hjälper medarbetarna och genom din goda kommunikationsförmåga skapar du förtroende. Som person är du mål-och resultatinriktad, ordningsam och flexibel, vilket går hand i hand med att arbetsbelastningen kan vara ojämn från dag till dag.

Din ansökan
Låter detta som ett nästa steg för dig? Ansök senast den 12 januari 2020. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Urval sker löpande. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Josefin Träpja, Josefin.trapja@weselect.com, eller Maria Sjöman, Maria.sjoman@weselect.com

Välkommen med din ansökan!
Mer info

Om arbetsgivaren

Ingram Micro grundades 1979 och har i 40 år varit en erkänd marknadsledare som levererat lösningar i världsklass till kunder runt om i världen. Vår framgång bygger på innovation och en ständig strävan efter att ge bättre avkastning och tillväxt för våra kunder. Idag finns det inget annat företag i världen som levererar ett lika brett och djupt spektrum av teknik- och logistiktjänster. Vi på Ingram Micro ser till att våra partners får rätt verktyg och support för att driva affärer mer framgångsrikt, oavsett vilken marknad eller världsdel företaget är verksamt i.