Area Manager till Ingram Micro i Kungsängen

Area Manager till Ingram Micro i Kungsängen

Är du en driven, ansvarstagande och serviceinriktad person som har förmåga och erfarenhet av att leda och fördela arbete? Vill du använda dessa kunskaper i ett marknadsledande företag där möjligheten finns att utvecklas och växa? Då har vi jobbet för dig! Till vårt lager i Brunna söker vi nu drivna Area Managers som vill bidra till vår resa framåt. Vår kund är en av Europas ledande e-handelsföretag för kläder.

Din roll
Som Area Manager ansvarar du för en av avdelningarna i produktion och arbetar med både daglig och veckovis planering av driften. Du är en förebild i det dagliga arbetet för de teamledare och dess team du ansvarar för genom coachning och kompetensutveckling. Du hjälper dem att utvecklas och att arbeta mot, och nå, företagets kvalitets-och produktionsmål. Vidare innebär rollen ansvar, kontroll och åtgärder av ärenden, så som:
  • Stötta teamledare och våra medarbetare
  • Vara uppmärksam på det dagliga flödet och lagring
  • Skapa en övergripande och kontrollerad struktur av det dagliga arbetet
  • Hantera problemlösning ad-hoc och proaktivt
Du ingår i ett glatt och engagerat team med andra Area Managers, där ni har en nära dialog för att stötta, utveckla och hjälpa varandra. Arbetsbelastningen kan variera från dag till dag, vilket kräver flexibilitet och förståelse för omprioriteringar under tidspress. Du är stationerad på vårt nybyggda och moderna lager i Brunna. Tjänstens omfattning är heltid förlagd till antingen dag- eller kvällstid. Du rapporterar till vår Operations Manager.

Din profil
Vi ser att du som söker har minst gymnasial utbildning, där vidareutbildning är meriterande. Som ledare är du trygg och har tidigare lett och coachat ett stort antal medarbetare, gärna inom lager eller logistik. Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav och andra språkkunskaper är meriterande. Då det även ingår administrativa uppgifter i rollen är det viktigt att du har mycket god IT-vana och goda kunskaper i Office-paket.

För att lyckas i rollen är du en aktiv ledare som tar initiativ, är ansvarsfull samt stödjer dina medarbetare i dagliga driften. Du är kommunikativ och har såväl lätt att entusiasmera och motivera dina medarbetare som att följa upp avvikelser. Som person sprider du härlig energi omkring dig, samtidigt som du är målinriktad och förstår vikten av uppsatta regler och rutiner för att upprätthålla en mycket god kvalité.

Din ansökan
Låter detta som ett nästa steg för dig? Ansök senast den 12 januari 2020. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Urval sker löpande. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Josefin Träpja, Josefin.trapja@weselect.com, eller Maria Sjöman, Maria.sjoman@weselect.com

Välkommen med din ansökan!
Mer info

Om arbetsgivaren

Ingram Micro grundades 1979 och har i 40 år varit en erkänd marknadsledare som levererat lösningar i världsklass till kunder runt om i världen. Vår framgång bygger på innovation och en ständig strävan efter att ge bättre avkastning och tillväxt för våra kunder. Idag finns det inget annat företag i världen som levererar ett lika brett och djupt spektrum av teknik- och logistiktjänster. Vi på Ingram Micro ser till att våra partners får rätt verktyg och support för att driva affärer mer framgångsrikt, oavsett vilken marknad eller världsdel företaget är verksamt i.