Leveransansvariga chaufförer till ICA Brunna

Leveransansvariga chaufförer till ICA Brunna

ICA har satsat på ett nytt modernt e-handelslager i Brunna för att stärka upp leveranser direkt hem till våra kunder som gjort beställningar online.

Är du en ansvarstagande, självgående person som trivs med att köra bil och vara ansiktet utåt för ICA samtidigt som du gör våra kunder nöjda med fantastisk service och kundbemötande? Då kanske du vill söka tjänsten som Leveransansvarig chaufför hos oss i Brunna?

Det här är ditt blivande jobb
Arbetsuppgifterna består av att köra ut leveranser av beställda varor ut till kund. Som Leveransansvarig chaufför har du kontakt med både gruppchefer och transportledare i Brunna och självklart möter du våra kunder vid de olika leveransstoppen. Din arbetsdag startar och slutar i Brunna.

Vem är du?
  • Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande
  • Tjänsten kräver att du har svenskt B-körkort (automat) samt god körvana i minst 2 år
  • Du har fullgoda språkkunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • Som person är du positiv, strukturerad och ansvarskännande. Du är effektiv samtidigt som du levererar säkert med hög kvalitet
  • Du känner dig bekväm med stadskörning och att följa anvisningar via GPS
  • Du bör ha god fysik, vara stresstålig och framför allt serviceinriktad
  • Meriterande är erfarenhet från livsmedelsbutik, detaljhandel eller av att ha kört matleverans
Anställningsformer
Vi söker både timanställda vid behov och deltidsanställda på 75%. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader. Arbetstiderna är förlagda mellan klockan 05:45–23:15, helgarbete kan förekomma.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Du blir anställd inom ICA hem till dig AB som är ett dotterbolag till ICA Sverige AB. Vi tillämpar lönesättning enligt kollektivavtalet transportavtalet.

Din ansökan

Låter detta som ett jobb för dig? Ansök redan idag, dock senast 2022.12.16. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Intervjuer och tillsättningar kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar som saknar efterfrågade dokument kommer inte att kunna hanteras. Observera att vi inte hanterar ansökningar via mejl utan endast via ansökningslänken nedan.

Kontaktinformation

Har du frågor om tjänsten kontakta:

Rekryteringsteamet i Brunna: rekrytering.brunna@ica.se

I rekryteringen gör vi urval baserat på urvalsfrågor, eventuella tester samt din ansökan. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. Utdrag ur belastningsregistret kan komma att begäras, alternativt kontrolleras via extern part, i enlighet med gällande rutiner.

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?
ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Vi är en rökfri arbetsplats.
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ica.se/
Sista ansökningsdag 16 dec 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren