Drifttekniker till H2M!

Drifttekniker till H2M!

Vi söker drifttekniker till pendeltågsdepån i
Bro samt ytterligare tekniker till olika centrum i norra Stockholm. Uppdraget i Bro är speciellt och innehåller andra tekniska lösningar än ett "vanligt" hus, det är bra om du gillar tåg. Du vet att ingen dag är den andra lik och att det är upp till dig att se till att allt fungerar som det ska i ditt hus.

Du har en väl utvecklad förmåga att se detaljer och läsa av miljöer för att upptäcka brister innan det blir allvarliga fel. Du går igång på tekniska utmaningar och problemlösning men kan samtidigt följa fastlagda rutiner. Du har stenkoll på gamla hederliga reglage och mätare samtidigt som du kan navigera i digitala miljöer.

Vi erbjuder branschens bästa kollegor (vi är såklart grymt partiska här!) och ett nära samarbete mellan företagets olika yrkesgrupper. Här stöttar vi varandra både på och utanför arbetet. Vi har roliga fester, där julfest firas med respektive och sommarfest med hela familjen, för vi tycker att det är viktigt att ge tillbaka. Du får en egen servicebil, full med sköna verktyg och bra prylar, allt det du behöver för att göra ett utmärkt jobb helt enkelt.

Vi tror på reglerade löner, bra försäkringar och god arbetsmiljö därför har vi kollektivavtal, är certifierade enligt BF9K och erbjuder en privat sjukförsäkring. Bra för dig och för oss så att du blir frisk fortare. Vi tycker också att du ska äta bra och träna mycket. Därför har vi rikskort, avtal med Sats och ett friskvårdsbidrag som kan användas till allt från pt till massage. Vi har också ett tydligt bonussystem som omfattar hela företaget där en viss del av vinsten går tillbaka till de anställda.

Vi vill också utvecklas och det gör vi bäst genom att utbilda.
Vi tror på intern och extern utbildning och vill att människor växer tillsammans med oss. Om du trivs och utvecklas kommer du att leverera mer till våra kunder.

Du kan förklara teknik för våra kunder så att de vet vad som händer. Du ska också kunna samordna, dokumentera och skapa underlag för rapporter och besiktningar som kunden kan använda i sin planering.

Vi ställer också krav på körkort för bil och att du kan både engelska och svenska. Hos oss arbetar många olika människor med olika bakgrund och kunskap, vi tror på mångfald eftersom det berikar och gör oss bättre som företag.
Välkommen till ett företag med omtanke och kunskap i fokus.

Vill du veta mer? kontakta Malin Danielsson vår trevliga personalchef eller läs om vad vi gör på H2M.se

Ansök idag eller senast den 15 oktober till rekrytering@h2m.se

Välkommen till H2M du också!
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.h2m.se
Sista ansökningsdag 15 okt (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

H2M är specialister i teknisk fastighetsservice med kunder
inom både offentlig, privat och
kommersiell fastighetsförvaltning.

Vi erbjuder allt från rådgivning och planering till operativt arbete
i Drift, Energi, Bygg, El, VVS, Mark, Förvaltning och Säkerhet. Vi tror på ett schysst företagande med omtanke och kunskap!