Processoperatör

Processoperatör

Processoperatör för deltid i Kungsängen

Vill du arbeta för ett världsledande företag som tillverkar produkter som räddar liv?

Randstad söker nu processoperatörer till stort företag inom läkemedelsindustrin. Kunden är placerad i norra Stockholm och är specialiserad på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Då vi nu söker personer för extraarbete är det i enlighet med vårt kollektivavtal viktigt att du som söker kan uppvisa intyg om att du har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning om minst 50 %. Om du söker arbete på heltid hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete.

Uppdragsgivare:
Randstad

Ort:
Kungsängen

Omfattning: Deltid

Arbetsbeskrivning
  • Delta i och genomföra samtliga steg i tillverkningsprocessen
  • Drift- och övervakning av produktionsprocesser
  • Dokumentera tillverkning enligt gällande kvalitetssystem
  • Rengöring och underhåll av processutrustning
  • Kontinuerligt förbättringsarbete
Arbetet utförs i renrumsmiljö.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för rollen som processoperatör har du gymnasiekompetens. Du har antingen teknisk förståelse och intresse för processer eller erfarenhet av produktion eller processindustri. Det är meriterande om du har truckkort (A, B). Körkort och tillgång till bil är en fördel.

Som person är du noggrann, ödmjuk och flexibel. Din förmåga till samarbete värderas högt då arbetet utförs i små team. För att kunna gå vidare i processen och komma på en personlig intervju behöver du genomföra ett personlighetstest. Om detta blir aktuellt kommer du att bli kontaktad.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Linnéa Brandt, linnea.brandt@randstad.
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 31 jan (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.