Ansvarstagande Elinstallatör sökes till vår fabrik i Brunna

Ansvarstagande Elinstallatör sökes till vår fabrik i Brunna

Vi behöver nu förstärka underhållsavdelningen i Brunna med en säker elinstallatör. Vi behöver dig som vill ansvara för att rätt installation och underhåll utförs på vår ca 200 personer starka fabriksanläggning i Brunna utanför Kungsängen.

På vår fina anläggning i Brunna tillverkar vi lipidprodukter samt organiska salter som används som ingredienser i produkter inom segmentet Parenteral Nutrition som används i vården av kroniskt och svårt sjuka patienter och räddar liv. På anläggningen har vi en bra lunchrestaurang driven i egen regi som tillhandahåller subventionerad lunch. Vi har också en hundgård, så det är möjligt att ta med sin hund till jobbet.

Du kommer ingå i Underhållsavdelningen som ansvarar för underhåll och teknisk support för samtliga avdelningar på siten. Underhållet sker enligt gällande krav från myndigheter och kunder och gruppen består idag av 11 personer med hög lojalitetskänsla och lång erfarenhet.

Ansvarsområden;
  • Övergripande el ansvar för starkströmsinstallationer, ställverk och kraft-matning gällande lågspänning
  • Att riktlinjer för elsäkerhetsarbetet fastställs och tillämpas
  • Personsäkerhetsansvar
  • Behörighetsansvar
Arbetsuppgifterna:
  • Planlägga och utföra underhåll, felsökning och reparation av instrumentkretsar
  • Återrapportering av elektriska utrustningar inom anläggningar och processutrustningar
  • Modifierings- och förbättringsarbeten på utrustningar på elektriska och produktionsteknisk utrustning enligt gällande kvalitetsstandard och regulatoriska krav, t ex Good Manufacturing Practise (GMP)
  • Utföra elektriska installationsarbeten
  • Medverka till att ta fram och uppdatera dokumentation för reservdelar, drift och underhåll
Du kommer ha en viktig roll i riskanalyser och miljöanalyser samt initiera och utföra förbättringar som bidrar till bättre miljö, ekonomi och effektivitet för anläggningen och våra medarbetare.

Om dig;
Du som söker ska ha minst auktorisation AL (lågspänning), goda kunskaper om säkerhet-, hälsa- och miljökrav. Det är en merit om du har tidigare erfarenhet av läkemedelsproduktion och eller elinstallation i ATEX-klassade miljöer då vissa delar av produktionen är explosionsklassad miljö. I produktionen finns viss utrustning som inte är förenlig med pacemaker och äggpulver hanteras i produktionen.

Hos oss får du en omväxlande och spännande tjänst vars kompetens är mycket efterfrågad. För att trivas behöver du en god samarbetsförmåga eftersom mycket av arbetet sker tillsammans med många av anläggningens medarbetare. Du är även noggrann, ansvarstagande och effektiv i ditt arbete. Du förhåller dig entusiastisk och positiv även i de tuffa situationerna. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då tjänsterna innefattar läsande av manualer och instruktioner krävs det att du har goda kunskaper i svenska i både tal och i skrift. Hos oss får du ett flexibelt, stimulerande och utvecklande arbete inom ett kunskapsintensivt område!

Att vara en del i Fresenius Kabi är synonymt med att vara en del i en miljö med framtidsutsikter. Vi tror på vår personal och är passionerad i vår utveckling av alla våra medarbetare. Vår världsomfattande utsträckning innebär att där finns en stor variation av vägar att välja som ett led i din framtida utveckling.

Tjänsten är i prövosyfte en visstidsanställning som efter överenskommelse mellan parterna övergår i tillsvidareanställning efter 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten har placering i Brunna utanför Kungsängen. Viss del av arbetstiden kan dock, under begränsade perioder, vara förlagd till vår fabrik i Uppsala. Arbetstiden är förlagd till dagtid.

Vill du veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta Per Bengtsson, 08-581 780 22 eller Björn Carlborg 08–581 780 44. Fackliga kontaktpersoner är Karin Andersson för Unionen, 08-581 780 11 och Alf Niemi för SACO, 018–644 375.

Välkommen att registrera din ansökan via länken nedan, urval till tjänsterna kan komma att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via post eller e-mail.
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fresenius-kabi.se
Sista ansökningsdag 1 maj 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. Under mottot Caring for life sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare. I Uppsala produceras intravenösa näringslösningar, t ex Intralipid, Kabiven och StructoKabiven samt tillsatser såsom Vitalipid. Fabriken i Uppsala är en av världens modernaste produktionsanläggningar för intravenösa näringslösningar med en högteknologisk produktionsprocess.