Skjutstativförare till medicinskt företag

Vill du jobba på ett spännande företag som tillverkar produkter som räddar liv? Är du en erfaren skjutstativförare som förstår vikten av att arbeta kvalitetsmedvetet och noggrant? Då har vi tjänsten för dig!

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Omfattning:
Heltid

Arbetsbeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:
  • Godsmottagning samt plockning av våra produkter och råvaror
  • Lastning/lossning av bilar/ containrar.
  • Truckkörning, (skjutstativ och stråtruck)
  • I övrigt förekommande uppgifter på avdelningen.
Kvalifikationer

Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, noggrann, serviceinriktad, och har god förmåga till samarbete samtidigt som du kan arbeta självständigt.

Du har gymnasieutbildning, god datorvan och goda kunskaper i svenska, och engelska såväl tal som i skrift. Truckutbildning (behörighet B3) är ett krav, då skjutstativstruck är det främsta arbetsredskapet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

För information: Linnéa Brandt, linnea.brandt@randstad.se
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 31 jan (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.