Bred administrativ roll till växande företag inom vitvarubranschen!

Bred administrativ roll till växande företag inom vitvarubranschen!

Vill du jobba i en roll där du är spindeln i nätet? Är noggrann, kundorienterad och lösningsfokuserad tre ord som beskriver dig som person? Då är detta en tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som ordermottagare hos vår kund sköter du all kontakt med kunder och agenter på mail och telefon. Du ansvarar tillsammans med dina kollegor alla administrativa funktioner vilket innebär registrering och uppföljning av offerter, kundorders, leverantörsorders samt leveranshandlingar. Orderhantering, reklamationer och garantiärenden förekommer även mot eftermarknaden i viss mån. I nära samarbete med säljarna ser du till att prislistor och produktinformation är uppdaterade samt hjälper till att ta fram marknadsmaterial. Du kommer även på sikt att göra egna kundbesök för att skapa en närmare relation med dina kunder samt ta nya utmaningar i din roll inom försäljning. Då antalet anställda på avdelningen i Stockholm inte är så hög så kommer du inte bara att ha en administrativ roll utan dina arbetsuppgifter kommer även att innefatta: ta emot/skicka ut leveranser, plocka varor och packetera emballage inför leverans.

Du kommer att ha daglig kontakt med lager och logistikcentret i Småland. Besök till detta lager kan förekomma för lagerinventering mm.

Din profil

För att passa in i rollen har du:
  • Erfarenhet av orderhantering och/eller innesälj
  • Svenska och Engelska, både i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Office-paketet samt webbhantering
  • God fysik
  • B-körkort
Meriterande:
  • Erfarenhet av vitvarubranschen
  • Truckkort
Som person är du hungrig, självständig och ansvarsfull. Du har ett eget driv och kan motivera dig själv i ditt jobb. Du gillar att se nya möjligheter, ge bästa tänkbara service och har ett intresse för köksprodukter, form och design.

Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid måndag-fredag, konstorstider
Ort: Stockholm, Brunna

Urval sker löpande så ansök redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Organisation & ledning, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 juni 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund har nyligen flyttat sitt kontor till Brunna där de idag har både kontorslokaler samt en del av sitt lager. Företaget är agent för olika köksprodukter, bland annat avfallskvarnar, diskbänkar, fläktar och kranar. Mer information ges vid en intervju.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.