Restaurangbiträde till MR Livgardet, Fazer Food Services

Restaurangbiträde till MR Livgardet, Fazer Food Services

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som restaurangbiträde!

Hitta din passion för mat
Vi behöver förstärka vårt team på MR Livgardet. Vi vill att du är en positiv och driven person som vill göra allt för att våra gäster skall trivas och du ser möjligheter i alla situationer. Tjänsten omfattas av heltid och schemat varierar mellan frukost, lunch, middag, kväll samt att du kommer att arbeta var fjärde helg.

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Vi erbjuder dig utbildning i livsmedelshygien och matsäkerhet samt framtida utvecklingsmöjligheter inom Fazer.

Vad bidrar du med till teamet?
Vi söker dig som drivs av att varje dag skapa smakupplevelser och är genuint matintresserad. Du har tidigare erfarenhet från att arbeta i storkök och/eller restaurang och det är meriterande om du har relevant branschutbildning. Vi söker dig som tar egna initiativ, är självgående, glad, kreativ med vilja att utveckla och förbättra. Du är serviceinriktad och brinner för att alltid leverera bästa möjliga service både till arbetskamrater och gäster. För att vara lämplig i rollen som restaurangbiträde hos oss krävs det att du behärskar svenska i såväl tal som skrift. Körkort är meriterande. Vi förutsätter att du jobbar efter Fazers värderingar. Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Om restaurang MR Livgardet
Restaurangen är belägen på militärt område i Brunna som tillhör Kungsängen. Vi serverar cirka 500 - 800 luncher per dag och omfattar förutom lunch även frukost, middag, kvällsmål. Representation är ofta förekommande och serveringsvana är meriterande. I restaurangen finns även café och kioskverksamhet som besöks flitigt. Under året förekommer större intensiva militärövningar, Högtidsfirande och regementets dag. Kväll och helgarbete förekommer frekvent

Ansök nu
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Camilla Elfrid på mail: camilla.elfrid@fazer.com . Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2019-12-16. Tjänsterna kommer att tillsättas omgående
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag 16 dec 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission - Mat med mening - förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser