Till Upplands-Brohus söker vi nu en driven och engagerad Bovärd till våra fastigheter i Bro. I arbetet som Bovärd ansvarar du för att våra fastigheter är hela, rena och snygga genom rondering och underhåll. Som Bovärd är du vårt ansikte utåt och du har en löpande kontakt med våra hyresgäster.

Tjänsten
Som Bovärd är du en viktig länk mellan våra hyresgäster och Förvaltare. Du utgår från vårt lokalkontor i Bro där du tar emot felanmälan och ansvarar sedan för åtgärder och återkoppling till hyresgäster. Du ronderar i dina fastigheter och ser till att dessa är i gott skick, utför reparationer, förebyggande åtgärder samt underhåll .Som Bovärd arbetar du nära ansvarig Förvaltare och bidrar med din kunskap för att ge förslag på framtida underhåll av fastigheterna.

Arbetsuppgifter
  • Ronderig av fastigheterna
  • Löpande kontakt med våra hyresgäster
  • Utföra felavhjälpande åtgärder samt underhåll av fastigheterna
  • Viss kontakt och beställning av tjänster från ramavtalsentreprenörer
  • Aktivt arbeta med förslag till underhållsplanen för fastigheterna
Vem du är
För att lyckas i rollen som Bovärd hos oss tror vi att du är en social lagspelare som kan arbeta självständigt och i grupp. Du känner ett stort eget ansvar för dina fastigheter och drivs av att leverera bästa tänkbara service till dina hyresgäster. Du är självgående och ser vad som behövs göras i fastigheterna och du kommer gärna med egna idéer och lösningar för att skapa bästa tänkbara boendemiljö för dina hyresgäster.

Kvalifikationer
  • Gymnasial eller yrkesutbildning inom fastighetsbranschen
  • Minst 3–5 års erfarenhet som Fastighetsvärd eller Bovärd, alternativt som Fastighetsskötare eller Fastighetstekniker
  • Erfarenhet av LOU är meriterande
  • B-körkort är ett krav för denna tjänst
Om oss
Upplands-Brohus erbjuder ett bra och stimulerande arbetsklimat där arbetsuppgifterna är varierande. Vi är ett glatt gäng som strävar efter att leverera bästa möjliga service till våra kunder.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som Bovärd låter som något för dig, är du välkommen att skicka in din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Fasticon Support. För att söka till tjänsten, registrera ditt cv samt personliga brev på www.fasticonjobb.se.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jacqueline Lagercrantz på jacqueline@fasticonsupport.se eller 0723-89 99 78.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fasticonjobb.se
Sista ansökningsdag 22 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fasticon Support är specialister på fastighetsrekrytering. Vi erbjuder rekrytering och personaluthyrning inom operativ drift och skötsel. Tillsammans med Fasticon Kompetens ingår vi i Fasticon Kompetens Holding som är en expanderande koncern med verksamhet i Stockholm, Malmö och Göteborg.