Junior tekniker spolbil

Junior tekniker spolbil

Är du en teknisk person som vill lära dig ett nytt yrke? HD söker efter dig som kanske jobbar som personbilstekniker idag, är en riktigt nyfiken mekaniker eller pysslar med roliga motorprojekt på fritiden. Vi satsar på att lära upp dig till att bli expert på spolbilar!

Experten Groups bolag HD Bil är ett fullservicebolag inom fordon och smide med kunder över hela Mälardalen. Tunga fordon och påbyggnationer, hydraulik och däck samt slam- och spolbilar är våra expertområden. Vi samarbetar med nordens största spolbilstillverkare.

Som junior spolbilstekniker hos oss...
...blir du del av ett trevligt gäng i Bro som utför service, diagnoser, felsökning och reparationer på spolbilar.

...förstärker du teamet i vår verkstad och får en gedigen utbildning av oss och våra leverantörer.

...är arbetstiderna måndag-torsdag kl. 07:00-16:30, fredag kl. 07:00-14:00.

Vi letar efter dig som har:
  • intresse för teknik, mekanik och hydraulik
  • B -körkort
  • datorvana
  • obehindrade kunskaper i svenska
  • stort sug att utvecklas tillsammans med oss
och är:
  • noggrann
  • samarbetsvillig
  • orädd för att hugga i
Dessutom blir vi extra intresserade om du har:
  • körkort C och D
  • förmåga att ta ansvar, driva arbetet framåt och färdigställa
Vi på Experten Group erbjuder våra medarbetare..
härliga kollegor och goda utvecklingsmöjligheter för personer med driv och engagemang. Vi tycker att det viktigt med hälsa och erbjuder självklart friskvårdsbidrag. Experten Group kompetensutvecklar sina medarbetare löpande, bjuder in alla medarbetare till konferenser och temaresor i syfte att bygga och stärka relationer för att bli ännu vassare experter.

Missa inte chansen att söka jobbet, bli en Expert du med - sök nu!
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 jan 2023 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Experten Group är experter på service och reparationer av bussar, last- och transportbilar. I Experten-familjen finns idag fem bolag med 85 anställda på åtta orter. Vi är auktoriserade för Mercedes-Benz, Setra och VDL bussar samt DAF lastbilar. Dessutom arbetar vi med ett stort antal varumärken med kringutrustning och påbyggnationer för lastbilar och bussar.

I vår anläggning i Bro har vi utöver fordonsverkstaden en smedja och en mekanisk verkstad där vi tillverkar smideskonstruktioner, komponenter och utrustning efter kundernas önskemål. Vårt senaste tillskott är en komplett skadeverkstad med lackering för tunga fordon och husbilar i Enköping.

Moderbolaget Experten Group bildades år 2010 av entreprenörer med stora hjärtan, driv och engagemang för fordonsbranschen. Vi arbetar dagligen med vårt gemensamma mål - att våra medarbetare ska känna sig Betydelsefulla, Kompetenta och Älskade. Vi har ständigt fokus på att utveckla ledare och medarbetare, vi inkluderar och engagerar samtliga medarbetare i bolagens utveckling mot vår vision att vara den absolut bästa arbetsgivaren i branschen.

Den här tjänsten är hos dotterbolaget Aktiebolaget Fordon Smide & Industriservice i Bro som är ett fullserviceföretag för fordons- och smidesbranschen.