Provare/testare inom automation till DeltaNordic - Norra Stockholm

Provare/testare inom automation till DeltaNordic - Norra Stockholm

Vi söker en provare inom automation till vår kund DeltaNordic!

Om tjänsten
I tjänsten som Provare kommer du att arbeta i ett team som testar, felsöker och kvalitetssäkrar samtliga produkter inför leverans. Arbetsuppgifterna är varierande och det finns stora möjligheter till lärande och utveckling. I tjänsten ingår även kvalitetsfrågor och utredning vid reklamationer. Tjänsten är på heltid och inleds med inhyrning med intentionen att gå över i en tillsvidareanställning hos DeltaNordic.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har goda kunskaper inom el. Du har antingen elutbildning/elprogrammet på minst gymnasienivå eller motsvarande elkunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet exempelvis som elektriker inom industri. Har du exempelvis arbetat med elmontering eller montering av apparatskåp, testning och provning inom automation tidigare är det starkt meriterande. Du bör ha kunskap inom ritningsläsning, elsäkerhet och grundkunskaper inom data/IT. Erfarenhet av att arbeta med automation eller liknande arbetsuppgifter är nödvändigt.

Vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaperna. Noggrannhet och ett strukturerat tankesätt är viktigt för att lyckas i tjänsten, likväl som nyfikenhet och tålmodighet. För att kommunicera med kollegor och tyda instruktioner i arbetet krävs att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

Läs gärna mer om DeltaNordic på http://www.deltanordicgroup.se/

Övrigt
Placering: DeltaNordics lokaler i Kungsängen (Upplands-bro, norra storstockholm)
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Arbetstid måndag-fredag 07-16 med flex mellan 06-08 på morgonen, samt kortare fredagar.
Lön: Enligt kollektivavtal/GFL

DeltaNordic har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är DeltaNordics önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Intervjuer sker löpande. Anställningen kan komma att ske tidigare än sista datum för ansökan. #jobbjustnu

Kontaktpersoner
Joel Funk, ansvarig rekryterare
Tel: 076-880 27 17
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning AB
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DeltaNordic är en totalleverantör av avancerade elektriska och elektroniska system. De tillverkar apparatskåp, kablage och elektronik. Det är ett välmående företag och en attraktiv arbetsgivare. De är måna om medarbetarnas trivsel och de tillämpar flextid och kort arbetsdag på fredagar.