Provare inom automation till DeltaNordic

Provare inom automation till DeltaNordic

Om tjänsten
Vi söker en provare inom automation till vår kund DeltaNordic! DeltaNordic tillämpar flextid och kort arbetsdag på fredagar. Tjänsten är ett uthyrningsuppdrag och behovet beräknas inledningsvis till sex månader med goda möjligheter till förlängning.

I tjänsten som Provare kommer du att arbeta i ett team som testar, felsöker och kvalitetssäkrar apparatskåp inför leverans. Arbetsuppgifterna är varierande och det finns stora möjligheter till lärande och utveckling. I tjänsten ingår även montering, samt kvalitetsfrågor och utredning vid reklamationer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har goda kunskaper inom el. Du har antingen elutbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande elkunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet. Du har kunskap inom ritningsläsning, elsäkerhet och grundkunskaper inom data/IT. Erfarenhet av att arbeta med automation eller liknande arbetsuppgifter är nödvändigt.

Vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaperna. Noggrannhet och ett strukturerat tankesätt är viktigt för att lyckas i tjänsten, likväl som nyfikenhet och tålmodighet. För att kommunicera med kollegor och tyda instruktioner i arbetet krävs att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

Läs gärna mer om DeltaNordic på http://www.deltanordicgroup.se/

Ansökan
Låter det här som ett arbete för dig? Skicka din ansökan direkt då urvalet sker löpande! Så länge annonsen finns kvar är tjänsten inte tillsatt. Du är också välkommen att ringa om du vill höra mer om tjänsten.

DeltaNordic har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är DeltaNordics önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Övrigt
Placering: DeltaNordics lokaler i Kungsängen
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid
Lön: Genomsnittligt förtjänstläge enligt kollektivavtal

Kontaktpersoner
Joel Funk, ansvarig rekryterare
Tel: 076- 880 27 17

Emanuel Davén
Tel: 076- 880 03 67

Sökord: Provare, testare, provning, elskåpsmontör, elmontör, montör, el, elutbildning, elprogrammet, apparatskåp, apparatskåpsmontör, automation, deltanordic, industrielektriker, elektriker, kungsängen, upplands-bro, brunna, stockholm
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 14 juni 2021 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DeltaNordic är en totalleverantör av avancerade elektriska och elektroniska system. De tillverkar apparatskåp, kablage och elektronik. Det är ett välmående företag och en attraktiv arbetsgivare. De är måna om medarbetarnas trivsel och de har låg personalomsättning. DeltaNordic tillämpar flextid och kort arbetsdag på fredagar.