Kvalitetstekniker/SQA - Direktrekrytering till DeltaNordic

Kvalitetstekniker/SQA - Direktrekrytering till DeltaNordic

Nu söker vi en Kvalitetstekniker/SQA inom produktion till DeltaNordic i Kungsängen!

Om tjänsten
Rollens huvuduppdrag är kvalitetssäkring och utveckling av våra leverantörer men omfattar även internt förbättringsarbete. Som Kvalitetstekniker/SQA följer du upp och analyserar leverantörsavvikelser för att säkerställa att leverantörer vidtar önskade åtgärder och på så sätt aktivt arbetar med förbättringar. Detta innebär att du i samarbete med våra inköpare utvärderar leverantörers tillverkningsprocesser och deras förmåga att leverera produkter enligt DeltaNordics specifikationer. Du ser till att nya produkter är kvalitetssäkrade före produktionsstart, samt bidrar till kvalitetsförbättring av dagens produkter och processer.

Exempel på arbetsuppgifter
 • Aktivt delta i projekt för nya produkter och säkra att kvaliteten byggs in i produkt och process
 • Leda problemlösningen då ett kundrelaterat eller internt identifierat kvalitetsproblem dykt upp. Svara på eventuella 8D-rapporter
 • I samarbete med inköp - schemalägga och genomföra leverantörsutvärderingar och bedömningar (ex. leverantörsrevisioner)
 • Utfärdar rapporter om icke-överensstämmelse och utvärderar handlingsplaner från leverantörer
 • Lyfta upp och driva kvalitetsärenden uppkomna hos leverantörer
 • Övervakar leverantörers kvalitetsprestanda genom lämpliga indikatorer så som antal avvikelser och leveranssäkerhet
 • Säkerställer kvalitetsstandarden för inköpta komponenter (ex. utfallsprov, mottagningskontroll)
Som Kvalitetstekniker/SQA arbetar du i nära samarbete med organisationens övriga avdelningar och rapporterar till Kvalitets- och miljöansvarig.

En viktig del i rollen är att skapa förståelse, kunskapsöverföring och goda relationer med våra leverantörer såväl som internt. Arbetet innebär en blandning av fysiska och digitala möten samt en del tjänsteresor.

Vi erbjuder dig
DeltaNordic har en imponerande kundbas och högteknologiska produkter som används bl.a. inom gruvindustrin och transport. Anställningen inleds med en god introduktion och du har stöd både från mentor, chefer och kollegor. Du erbjuds även bl.a. friskvård, en trygg anställning inom kollektivavtal och en arbetsplats där dina idéer och utvecklingsförslag kan bli verklighet!

Kvalifikationer
Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom området kvalitet, helst inom produktion och teknik. Du har kunskap om/erfarenhet från leverantörsutveckling, förbättringsarbete, företagsprocesser samt är bekant med LEAN begreppet.

Det är meriterande om du har erfarenhet inom:
 • SQA- eller PQA arbete
 • elektronik/automation
 • interna revisioner och standarderna ISO 9001/14001
 • IPC standarderna 610 och 620 och dess krav
 • problemlösningsprocesser som PDCA, FMEA, Fiskbensdiagram med flera
 • Ritningslära (läsa/tyda ritningar)
Då du kommer att arbeta mycket med datahantering är du en van användare av det klassiska Officepaketet. Flytande svenska i tal och skrift, samt goda engelskakunskaper, krävs då samarbete med kollegor och kunder är en viktig del av tjänsten. B-körkort är ett krav.

Som person
Vi tror att du är initiativrik, strukturerad och resultatinriktad. Du har lätt för att förmedla information till olika mottagare, den kommunikativa delen i rollen är både viktig och utmanande. Ibland krävs bestämdhet som bottnar i kunskap och erfarenhet, ibland krävs pedagogik och lagarbete där samförstånd skapar lösningen.

Ansökan
Låter det här som ett arbete för dig? Skicka din ansökan direkt då urvalet sker löpande!

DeltaNordic har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är DeltaNordics önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Övrigt
Placering: DeltaNordics lokaler i Kungsängen
Start: Inom 1-2 månader, med hänsyn till ev uppsägningstid
Omfattning: Heltid, 40 timmar i veckan
Lön: Individuell lönesättning enligt kollektivavtal

Kontaktperson
Julia Edoff, ansvarig rekryteringskonsult
Tel: 076 880 03 68
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 dec 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DeltaNordic är en totalleverantör av avancerade elektriska och elektroniska system. De tillverkar apparatskåp, kablage och elektronik. Det är ett välmående företag och en attraktiv arbetsgivare. De är måna om medarbetarnas trivsel och de tillämpar flextid och kort arbetsdag på fredagar.