Kablagemontörer till DeltaNordic

Kablagemontörer till DeltaNordic

För ett långsiktigt bemanningsuppdrag till vår kund DeltaNordic söker vi nu två kablagemontörer. För rätt person finns stora möjlihgeter till anställning direkt hos DeltaNordic efter en tids inhyrning. Arbetet innebär tillverkning av kablage i DeltaNordics produktion. Till din hjälp har du noggrant framtagna instruktioner och kunniga och hjälpsamma kollegor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har arbetat som kablagetillverkning tidigare. Annan montagerfarenhet och elutbildning är också meriterande

Vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaperna. Noggrannhet, bra ordningssinne och förmåga att arbeta självständigt är viktigt för att lyckas i tjänsten. Flytande svenska i tal och skrift krävs också då samarbete med kollegor är en viktig del av tjänsten. Arbetet är förlagt i Kungsängen så vi ser gärna att du bor på den sidan av stan, men om du bor någon annanstans och kan tänka dig att resa långt går det givetvis också bra.

Ansökan
Låter det här som ett arbete för dig? Ansök direkt då rekryteringen sker löpande. Så länge annonsen är publicerad är tjänsterna inte tillsatta.

Övrigt
Placering: DeltaNordics lokaler i Kungsängen
Start: Efter semesterperioden med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Sex månaders uthyrning, med goda möjlihgeter till anställning direkt hos DeltaNordic efter en tids inhyrning.
Lön: Enligt kollektivavtal

DeltaNordic har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är DeltaNordics önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Kontaktpersoner:
Joel Funk, ansvarig rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 27 17

Emanuel Davén, rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 03 67

Sökord: Kablagemontör, kablagetillverkning, montör, montör, kungsängen, upplands-bro, brunna, hyrrekrytering
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 sept (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DeltaNordic är en totalleverantör av avancerade elektriska och elektroniska system. De tillverkar apparatskåp, kablage och elektronik. Det är ett välmående företag och en attraktiv arbetsgivare. De är måna om medarbetarnas trivsel och de har låg personalomsättning. DeltaNordic tillämpar flextid och kort arbetsdag på fredagar.