Erfaren elmontör inom apparatskåp till DeltaNordic - Norra Stockholm!

Erfaren elmontör inom apparatskåp till DeltaNordic - Norra Stockholm!

Nu söker vi erfarna elmontörer och apparatskåpsmontörer till DeltaNordic!

Om tjänsten
Arbetet innebär montering av kablage och komponenter i bl.a. apparatskåp. Till din hjälp har du noggrant framtagna instruktioner, men även montering utifrån elschema förekommer. DeltaNordic tillämpar flextid och kort arbetsdag på fredagar. Tjänsten är ett uthyrningsuppdrag och behovet beräknas inledningsvis till sex månader med goda möjligheter till förlängning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har arbetat som apparatskåpsmontör i minst ett år. Elubildning är ett stort plus, men inget krav.

Vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaperna. Noggrannhet, bra ordningssinne och förmåga att arbeta självständigt är viktigt för att lyckas i tjänsten. Flytande svenska i tal och skrift krävs också då samarbete med kollegor är en viktig del av tjänsten.

Ansökan
Låter det här som ett arbete för dig? Skicka din ansökan direkt då urvalet sker löpande! Så länge annonsen finns kvar är tjänsten inte tillsatt. Du är också välkommen att ringa om du vill höra mer om tjänsten.

DeltaNordic har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är DeltaNordics önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Övrigt
Placering: DeltaNordics lokaler i Kungsängen
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid
Lön: Genomsnittligt förtjänstläge enligt kollektivavtal

Kontaktpersoner:
Joel Funk, ansvarig rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 27 17

Emanuel Davén, rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 03 67

Sökord: Provare, testare, provning, elskåpsmontör, elmontör, montör, el, elutbildning, elprogrammet, apparatskåp, apparatskåpsmontör, automation, deltanordic, industrielektriker, elektriker, kungsängen, upplands-bro, brunna, stockholm
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning AB
Sista ansökningsdag 27 juni 2021 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DeltaNordic är en totalleverantör av avancerade elektriska och elektroniska system. De tillverkar apparatskåp, kablage och elektronik. Det är ett välmående företag och en attraktiv arbetsgivare. De är måna om medarbetarnas trivsel och de har låg personalomsättning. DeltaNordic tillämpar flextid och kort arbetsdag på fredagar.