Elmontörer inom apparatskåp till DeltaNordic - Norra Stockholm!

Elmontörer inom apparatskåp till DeltaNordic - Norra Stockholm!

Nu söker vi två elmontörer till DeltaNordic!

Om tjänsten
Arbetet innebär montering av kablage och komponenter i bl.a. apparatskåp. Till din hjälp har du noggrant framtagna instruktioner, men även montering utifrån elschema förekommer. Anställningen inleds med en god introduktion med stöd från mentor och kollegor. Du kommer få stora möjligheter att utbildas i nya komponenter och produkter inom el.

Företaget har en imponerande kundbas och högteknologiska produkter som används bl.a. inom gruvindustrin och transport.

DeltaNordic sitter i fina lokaler i Kungsängen. De tillämpar flextid och kort arbetsdag på fredagar. Tjänsten är ett uthyrningsuppdrag och behovet är på lång sikt! Eventuellt kan det finnas möjlighet att bli anställd hos kund efter en period som inhyrd.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har arbetat som apparatskåpsmontör i minst ett år, alternativt har du elutbildning och vill lära dig ett nytt yrke. Elutbildning är generellt ett stort plus, men inget krav om du har annan erfarenhet från branschen. Har du arbetat som provare, testare, elskåpsmontör, automationstekniker eller elektriker är det starkt meriterande.

Vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaperna. Noggrannhet, bra ordningssinne och förmåga att arbeta självständigt är viktigt för att lyckas i tjänsten. Flytande svenska i tal och skrift krävs också då samarbete med kollegor är en viktig del av tjänsten.

Ansökan
Låter det här som ett arbete för dig? Skicka din ansökan direkt då urvalet sker löpande!

DeltaNordic har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är DeltaNordics önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Övrigt
Placering: DeltaNordics lokaler i Kungsängen (Brunna industriområde)
Start: Omgående, med hänsyn till ev uppsägningstid
Omfattning: Heltid
Lön: Genomsnittligt förtjänstläge enligt kollektivavtal

Kontaktpersoner:
Julia Edoff, ansvarig rekryteringskonsult
Tel: 076 880 03 68
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 sept 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DeltaNordic är en totalleverantör av avancerade elektriska och elektroniska system. De tillverkar apparatskåp, kablage och elektronik. Det är ett välmående företag och en attraktiv arbetsgivare. De är måna om medarbetarnas trivsel och de tillämpar flextid och kort arbetsdag på fredagar.