Elektriker till Coop Logistik

Elektriker till Coop Logistik

Till Coops Centrallager i Bro söker vi nu en erfaren Elektriker med samordnaransvar.

Anläggningen är Coops Centrallager för kolonial- & nonfoodvaror, byggnaden är på närmare 130.000 kvadratmeter. I ansvarsområdet ingår även Frysterminalen i Enköping. Terminalerna leverar varor till samtliga Coop butiker i hela landet. En stabil fastighetsdrift är av yttersta vikt för leveranser av livmedel till alla våra kunder.

Du kommer att ingå i terminalens fastighetsavdelning, där 11 personer arbetar inom olika uppdrag och ansvarsområden. De huvudsakliga prioriteringarna är säkerhet, fastighetsdrift och underhåll, arbetsmiljö och förbrukningsvaror.

Vem är du?

I rollen ansvarar du för daglig tillsyn och skötsel av elinstallationer, såväl inre som yttre uppföljning och kontroll av system kring larm, passersystem, kamerasystem mm. Med din specialistkompetens ansvarar du för att elinstallationer är i gott skick och uppfyller alla lagar och förordningar. Du känner till elsäkerhetslagen och ansvarar för att företaget uppfyller krav och föreskrifter gällande elinstallationer. Därmed ansvarar du också för att revisioner och egenkotroller genomförs och dokumenteras.

Vidare kommer du dagligen att arbeta med kontroller, felavhjälpning och reparationer inom ett bredare perspektiv inom verksamheten, där behov uppstår.

Arbetet kräver dagliga kontakter med såväl externa leverantörer som interna kunder där din kundorientering och goda kommunikationsförmåga är av stor betydelse.

Du kommer arbeta tätt tillsammans med Fastighetschefen och avdelningens övriga tekniker. Inom gruppen har du förmågan att kliva fram och leda arbetet och fatta beslut när så krävs. Du har en god förståelse för lagerverksamhetens behov, och agerar utifrån vår prioriteringsordning, även om det går utanför ditt egna ansvarsområde.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på Heltid.
 • Auktoriserad elinstallatör, Allmän behörighet, eller motsvarande.
 • Dokumenterad erfarenhet av elektriska installationer.
 • Flerårig erfarenhet från arbetsområdet.
 • Erfarenhet att arbeta stödjande till produktionsmiljö, lagerverksamhet eller liknande.
 • Körkort är ett krav.
Personliga egenskaper
 • God planerings- och organisationsförmåga
 • Resultatinriktad och lösningsorienterad
 • Engagerad och initiativtagande
 • God samarbetsförmåga
Vad vi erbjuder
 • Ett stimulerande arbete med stor variation på uppdragen och möjlighet att tillgodogöra sig mycket nya kunskaper och erfarenheter
 • En fast arbetsplats, du utgår från Bro varje arbetsdag
 • Goda möjligheter att utveckas inom företaget
 • En glad och trevlig arbetsgrupp där vi värderar samarbete och trivsel
Kontaktpersoner

Har du frågor om tjänsten kontakta Markus Söderlund, Fastighetschef på mail: Markus.Soderlund@coop.se

Fackliga representanter;

- Urban Andersson Handels Tjänstemän Tel 010 742 65 20

- Juha Perttula KTF Ledarna Tel 010 742 65 52
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är unikt! Det är lätt att tro att alla matbutiker är lika. Samma varor på hyllorna, samma kundvagnar och så kassan vid utgången. Men Coop är annorlunda eftersom vi ägs av våra 3,5 miljoner medlemmar. Det är vad som gör oss unika. Det ger oss också ett extra stort ansvar, men också extra stora möjligheter.

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Vi ska förenkla vardagen och ge alla tillgång till goda råvaror - något som är bra för både kropp, själ och vår miljö.

Coop har länge levt i framkant och förverkligat vikten av ekologiskt tänkande. Vår fisk är certifierad, hönsen utsläppta och vårt egna varumärke Änglamark är utsett till Sveriges Grönaste Varumärke - men vår resa slutar inte där.

Tillsammans med våra medarbetare arbetar vi varje dag tillsammans med våra kunder för att fortsätta vara bäst på hållbar utveckling och nu satsar vi ännu mer på att sprida matglädje och mer kärlek till bra råvaror.

Tillsammans kan och ska vi bli den goda kraften i mat-Sverige!

Coop värdesätter kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.