Teamleader till e-handelslager

Teamleader till e-handelslager

Till vår kund Ingram Micro söker vi nu en Teamleader till deras terminal i Brunna, Kungsängen!

Rollen

Som Teamleader hos Ingram Micro är det stort fokus på ledarskapet. Du ansvarar för att leda, fördela & coacha din grupp till att leverera mot uppsatta mål. Gruppen ansvarar för att godset hanteras på ett strålande sätt vilket innebär inlastning, lagring, paketering, utleverans samt returhantering.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare ledarerfarenhet, god kommunikationsförmåga samt har lätt att entusiasmera och engagera dina medarbetare. Du har ett gott ordningssinne samt gilla att hålla ett högt tempo. Som person är du mål- och resultatinriktad, ansvarsfull, noggrann och du sprider härlig energi omkring dig.

Du som söker har följande kvalifikationer:
  • Gymnasiekompetens, meriterande med någon gymnasial påbyggnad.
  • God IT-vana (Officepaketet), främst Outlook och excel.
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, meriterande med erfarenhet från lager eller logistik.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Kunskaper i andra språk är meriterande.
Vad erbjuder vi?

Du erbjuds anställning direkt hos Ingram Micro med start omgående eller enligt överenskommelse. Omfattning är heltid och du arbetar antingen dagtid 06:00-15:00 alternativt kväll 15:00-24:00. Helgarbete kan förekomma enligt schema. Du kommer att vara placerad i Brunna, Kungsängen. Utbildning är viktigt och som Teamleader erbjuds du interna utbildningar inom ledarskap.

Intressant?

Då vill vi ha din ansökan omgående genom att du trycker på ansökknappen! Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att maila på info@captica.se. Obs! Vi behandlar inte ansökningar som kommer via mail.

I denna rekrytering samarbetar Ingram Micro med Captica och hänvisar alla frågor och ansökningar till Captica.

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rekrytering och konsulttjänster handlar om att hitta rätt person och personlighet. För att lyckas med det arbetet krävs i sin tur personligt engagemang och personkännedom. Det är kärnan i Captica och vårt erbjudande. Sedan starten 2006 har vi hjälpt många att hitta rätt. Vi har ingen fast mall för hur uppdragen ska lösas, utan utgår istället från hur processen görs enklast och bäst utifrån just dina förutsättningar och önskemål. Så här beskriver två av våra kunder hur det är att arbeta med oss.