Vi söker en billackerare till Anders H Bilplåt AB

Vi söker en billackerare till Anders H Bilplåt AB

Nu söker vi en billackerare för omgående anställning huvudsakligen till vår anläggning i Bro.

Som billackerare kommer du att arbeta med reparationsarbeten tillsammans med andra billackerare i ditt arbetslag. Du kommer att arbeta med allt ifrån mindre punktreparationer till lackeringar av hela bilar. Erfarenhet av plastreparation ses som en merit men inget krav.

För denna tjänst söker vi dig som har:
  • Yrkesutbildning
  • Några års yrkeserfarenhet
  • Körkort klass B
Personliga egenskaper
Bra Bil sätter kunden i högsta fokus, därför sätter vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tjänsten kräver stor servicekänsla då du har kontakt både internt med personal och externt mot kunder. Du har förmåga att bygga relationer och skapa förtroende. I gengäld kan vi erbjuda ett utvecklande och varierande arbete med eget ansvar. Du bidrar till en trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats. Huvudförutsättningen för att arbeta hos oss är att du gillar lagarbete och vill skapa kundvärde genom kvalitet, kundomsorg och service.

Din ambition är att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål samt kundtillfredsställelse. Vidare är du social, positiv och uthållig samt gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Vi ser gärna att du är målinriktad, har en god prioriteringsförmåga och lätt för att samarbeta såväl som att arbeta självständigt.

Om Anders Bilplåt
Anders Bilplåt startades 1985 i Bålsta norr om Stockholm. Då med med bara två personer anställda i företaget och endast bilplåtslageri på repertoaren. Idag är vi 20 st anställda verkandes i både Bro och Enköping. Vi har breddat vår repertoar i betydlig omfattning sedan starten. Idag har vi både plåt och lack efter en sammanslagning med Skällsta Billackering 2009. Vi hjälper kunden från den stund han/hon har skador på bilen med t ex skadeanmälan och kontakt med försäkringsbolaget. Vi kan erbjuda en fullservice verkstad med plåtslageri, lackering, hjulinställning, AC, glasskador, stenskottsreparationer, Quick repair/Spotrepair koncept (småskador, lackbättring av mindre ytor), hyrbilar osv.
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 maj (50 dagar kvar)