Lageradministratör Bålsta

Lageradministratör Bålsta

Arbetsuppgifter
Som lageradministratör är du spindeln i nätet i vår verksamhet, du är kontaktperson med våra speditörer som hämtar gods, du styr delvis våra lastare för en effektiv och smidig lastning där det inte är ovanligt med över hundra lastningar till lastbil per dag. Du administrerar order samt tullhantering m.m.

Under lågsäsong hjälper du till på vår lagergård med olika typer av aktiviteter för att förbättra inför kommande säsong.

Profil
Vi letar efter dig som tidigare arbetat i en verksamhet med administrativa göromål med t.ex. orderhantering. Har du även praktiskt arbetat med lagerhantering är det meriterande.

Som person är du ansvarsfull och visar andra respekt. Du är en social lagspelare som håller laget före jaget. Du är noggrann och effektiv samt håller ordning och reda omkring dig. Då tempot är högt behöver du vara stresstålig och kunna hantera många saker samtidigt.

Vi erbjuder
Intressanta arbetsuppgifter i ett familjeägt företag som är mycket expansivt och under ständig utveckling. Medarbetarna har ett stort engagemang och du kommer att arbeta i en grupp som präglas av en kamratlig och trivsam anda. Du har goda möjligheter att under eget ansvar påverka ditt arbete.

Övrigt
Anställningen är en heltidstjänst med placering i Bålsta. Tillträde efter överenskommelse.

Vid frågor om tjänsten kontakta:

Regionchef Christer Seeman, christer.seeman@benders.se

Lageransvarig Joacim Brandt Joacim.brandt@benders.se

Sista ansökningsdag är 30 september 2018. Vi tillämpar löpande urval så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Område Upplands-Bro
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Benderskoncernen är en av Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn. Företagets huvudkontor finns i Edsvära i hjärtat av Västergötland och dotterbolag finns i 6 länder. Familjen Bender äger och leder företaget sedan 1960 och idag är vi ca 950 anställda och omsätter ca 2 miljarder per år.